Redactia.ro
Home » Știri » EXCLUSIV Vești importante de la astrologi despre Edi Iordănescu și Ianis Hagi înaintea meciului cu Olanda. „Este la limita dintre Balanță și Scorpion”

EXCLUSIV Vești importante de la astrologi despre Edi Iordănescu și Ianis Hagi înaintea meciului cu Olanda. „Este la limita dintre Balanță și Scorpion”

România joacă pentru calificarea în sferturile de finală la EURO 2024, contra Olandei, la Munchen. Meciul se anunță foarte dificil pentru fotbaliștii lui Edi Iordănescu. Cele mai importante momente ale partidei din Germania vor fi și pe site-ul www.redactia.ro.

Ce spune astrologul Remus Ionescu despre tricolori

Din țară, astrologii transmit numai vești bune despre tricolori. Remus Ionescu, unul dintre cei mai cunoscuți astrologi din România cu prezențe dese pe micul ecran, dă șanse mari României dea a merge în sferturile de finală. Ziua de azi se anunță una bună din punct de vedere astrologic și pentru selecționerul Edi Iordănescu.

” Este și o chestiune de noroc, se duc unii trag 11 șuturi , toate se duc în bară sau pe lângă și pe final se duc amarații aia și dau gol. Dacă este vorba de Edi Iordănescu, este o perioadă bună pentru el. Jupiter este acolo în semnul lor. Jupiter aduce întotdeauna înțelepciune, inspirație și chiar noroc.

Și dacă ne referim la ziua de azi, Luna este în semnul Taurului pentru Gemeni in casa 12 înseamnă chinuială pentru el, griji pentru el. El cu siguranță se poate adapta în funcție de activitatea din teren. Vom vedea cu siguranță din partea României aceeași implicare ca în primele meciuri. Vom vedea cu siguranță că România va ataca, va domina. Orice echipă este influențată de prestația unui antrenor de pe margine, de încurajări, de schimbări.

După ora de începere, Luna intră în semnul lui, al Gemenilor, se îndreaptă spre Săgetător. Înseamnă o schimbare destul de importantă a lui ca stare, ca atitudine. La meciul acesta, Edi Iordănescu va avea o zi destul de bună. România va avea șanse bune să câștige”, transmite astrologul Remus Ionescu în exclusivitate pentru Redacția.ro.

Astrologul Remus Ionescu. Sursă foto: Social Media
Astrologul Remus Ionescu. Sursă foto: Social Media

 Cu două zile înainte meciului crucial împotriva Olandei, în optimile de finală ale EURO 2024 ,    selecționerul naționalei României, a vizitat o biserică pentru a se ruga. Această partidă este considerată una dintre cele mai importante din istoria recentă a echipei naționale.

Antrenorul echipei naționale este cunoscut drept un tip credincios la fel ca tatăl său Anghel Iordănescu. Înainte de meciul decisiv cu Olanda, Edi Iordănescu a simțit nevoia să își găsească forța și puterea interioară prin rugăciune.

Cum va fi Ianis Hagi din punct de vedere zodiacal, în această zi importantă

Născut pe pe 22 octombrie 1998, Ianis Hagi se află într-un moment bun al carierei la echipa națională. Astrologul Remus Ionescu dezvăluie detalii inedite despre influența zodiacală a fiului lui Gică Hagi. După meciul foarte bun împotriva Slovaciei, atunci când a scos penalty-ul decisiv pentru România, Ianis Hagi este anunțat titular în echipa contra Olandei.

„Este la limita dintre Balanță și Scorpion. Va ieși în evidență. Va face un pas mare. Sunt șanse bune ca echipa noastră să treacă mai departe. Își dorește să facă un meci mare. Ne vom bucura de atitudinea lor, de jocul lor”, a declarat astrologul.

Meciul România-Olanda se joacă de la ora 19:00 la Munchen în optimile de finală de la Euro. În cazul în care va învinge „Portocala Mecanică”, naționala va evolua sâmbătă în sferturile de finală, la Berlin contra învingătoarei din jocul Austria-Turcia.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: