Redactia.ro
Home » Homepage » Explozie la fabrica de arme din Cugir. A fost solicitat elicopterul SMURD

Explozie la fabrica de arme din Cugir. A fost solicitat elicopterul SMURD

fabrica de arme

O explozie urmată de un incendiu s-a produs vineri după-amiază la fabrica de arme Cugir. Potrivit primelor informații, două persoane au suferit arsuri.

Două femei au fost rănite în urma exploziei de la fabrica de arme Cugir: o femeie de 53 ani, cu arsuri pe aproximativ 40% din corp, pentru care a fost solicitat elicopter SMURD, și una de 58 ani care prezintă o serie de arsuri mai ușoare pe un braț, fiind acum asistată de ambulanța Cugir.

Conform ISU Alba, s-a intervenit cu mai multe autospeciale pentru stingerea unui incediu la Uzina Mecanică Cugir. „Din primele informații este vorba de o explozie urmată de incendiu în urma căreia au rezultat 2 victime cu arsuri. Acțiunea este în dinamică”, este mesajul celor de la ISU Alba.

Incendiul provocat de explozie nu se manifestă cu flacără vizibilă şi se intervine pentru lichidare

Din ce cauză s-a produs explozia la fabrica de arme

Explozia s-a produs într-un spaţiu al UM Cugir dat spre folosinţă Fabricii de Arme pentru testări din cauza faptului ca tunelul acestora de încercari a fost afectat de explozia de anul trecut.

,„A fost o răbufnire de pulberi la tunelul de încercări de la zona de ardere. Sunt două victime. ISU, ITM sunt la fașa locului. Vom face mai multe cercetări

Este o răbufnire de pulberi. Nu este un incendiu deschis. Se vor face cercetări. Acțiunea este în dinamică. ISU, POmpierii și Salvarea sunt acolo. Totul se petrece în incinta fabricii. Nu este în afara uzine. Se efectuează cercetări. Vom reveni cu mai multe detalii de îndată ce le vom avea”, a declarat prefectul județului Alba, Nicolae  Albu, la Digi 24.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: