Redactia.ro
Home » Știri » Explozie într-un bloc din Suceava. Un bărbat e în stare gravă după ce a fost aruncat de la etajul 2 în timpul exploziei, iar alte 3 persoane au necesitat îngrijiri medicale

Explozie într-un bloc din Suceava. Un bărbat e în stare gravă după ce a fost aruncat de la etajul 2 în timpul exploziei, iar alte 3 persoane au necesitat îngrijiri medicale

GALERIE FOTO (5)

Explozie puternică luni dimineața la un bloc din Suceava! Patru persoane au fost rănite și au necesitat îngrijiri medicale. La fața locului au fost chemate mai multe autospeciale de stingere, modulul de descarcerare, dar și mai multe ambulanțe. Care e cauza exploziei?

Explozie într-un bloc din Suceava. 4 persoane sunt rănite

Deflagrația s-a petrecut în jurul orei 4:00 și a distrus mai multe apartamente. Patru victime au suferit răni și au fost transportate la spitalul din apropiere pentru acordarea îngrijirilor medicale. Una dintre victime, un bărbat de 60 de ani, este în stare gravă prezentând mai multe traumatisme, precum și arsuri pe 80% din suprafața corpului. Din primele informații, bărbatul a fost aruncat de la etajul 2 în timpul exploziei.

Ceilalți locatari ai blocului (în jur de 40) au fost de asemenea evacuați după incident, până la eliminarea pericolului.

Distrugeri masive în urma exploziei

În urma exploziei, blocul a suferit distrugeri masive. Destul de afectate au fost și celelalte două scări de bloc, precum și în jur de 25 de autovehicule parcate în apropierea blocului avariat.

Specialiștii ISU Suceava sunt la fața locului și cercetează situația. Din primele informații, deflagrația ar fi consecința unei acumulări de gaze. Cert e că acum, în pragul Sărbătorilor de Iarnă, zeci de familii au rămas fără acoperiș deasupra capului, după ce între cele două scări ale blocului s-a format un tunel între apartamente.

Martorii relatează că explozia a fost atât de puternică încât s-a auzit chiar și la 2 km distanţă. Cei prezenți la fața locului spun și că geamurile sunt sparte și la 800 de metri în jur și că aproape toate geamurile termopan care nu s-au spart sunt dereglate. Vorbim, așadar, despre pagube însemnate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: