Redactia.ro
Home » Știri » Explozie la o fabrică de prefabricate din sectorul 6 al Capitalei. O persoană a murit

Explozie la o fabrică de prefabricate din sectorul 6 al Capitalei. O persoană a murit

Explozie la o fabrică de prefabricate din sectorul 6 al Capitalei. O persoană a murit

O explozie, a avut loc vineri dimineață, la o fabrică de prefabricate situată pe bulevardul Preciziei din Sectorul 6 al Capitalei. O femeie a murit, iar alte trei persoane sunt arse.

Explozie la o farbrică de prefabricate din sectorul 6 al Capitalei

Potrivit Inspectoratul pentru Situații de Urgență București-Ilfov, vineri dimineață a avut lov o explozie la o fabrică de prefabricate pe bulevardul Preciziei din Sectorul 6 al Capitalei. O femeie a murit, iar alte trei persoane prezintă arsuri. Raed Arafat a anunțat, vineri dimineață, că în urma exploziei de la fabrica de prefabricate, una dintre victime, are arsuri foarte grave, de peste 90% pe suprafața corpului. Aceasta a fost dusă la Spitalul Floreasca.

„Explozia a dus la decesul unei persoane, o persoană este cu arsuri foarte grave, de peste 90% pe suprafaţa corporală şi alte două persoane, cu arsuri mai uşoare. Cei răniţi au fost transportaţi la spital şi forţele de intervenţie încă continuă acolo acţiunea până finalizează şi reuşesc stabilizarea zonei. Și va începe sigur şi o anchetă, ca să afle ce s-a întâmplat. Persoana care este rănită mai grav, din ce am înţeles, a fost transportată la Spitalul Floreasca. Nu pot să vă spun celelalte două persoane„, a declarat şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă.

Răniții trebuie stabilizați

Raed Arafat a precizat că în primă instanță răniții trebuie stabilizați, apoi se va stabili unde vor fi transportați.

O să vedem dacă sunt locuri în spitale, pentru că trebuie stabilizaţi şi investigaţi. Este vorba de o explozie, nu este vorba de o arsură simplă. La o explozie, nu vorbim numai de arsuri , vorbim şi de posibile leziuni interne. Deci colegii de la spital prima dată trebuie să excludă şi alte probleme care pot necesita o intervenţie chirurgicală şi, după asta, o să vedem care este situaţia locurile pentru arşi. În acest moment, nu am informaţii dacă sunt sau nu sunt locuri, dar pot să vă spun că persoana respectivă este sub îngrijirea colegilor de la Spitalul Floreasca„, a completat şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă.

ISU București Ilfov intervine în zonă cu trei autospeciale de stingere, patru ambulanțe, autoscară și descarcerare.

Citeste si:Dosar Projekt Maramureș. Pedepsele la care erau supuși copiii

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: