Redactia.ro
Home » Homepage » Explozie puternică într-un bloc la Satu Mare. Două persoane au suferit arsuri, alte 25 evacuate

Explozie puternică într-un bloc la Satu Mare. Două persoane au suferit arsuri, alte 25 evacuate

explozie

Două persoane au suferit arsuri şi alte 25 au fost evacuate în urma unei explozii la un bloc din municipiul Satu Mare, miercuri după-amiază.

Panica s-a declanşat imediat după explozie, iar acum la faţa locului au sosit mai multe echipaje de intervenţie.

Se pare că deflagraţia s-a produs într-o locuinţă de la etajul al treilea al imobilului. Două persoane care se aflau în apartament s-au ales cu arsuri de gradele doi şi trei. Alţi doi locatari au suferit atacuri de panică. Sunt şi locuinţe afectate grav de suflul exploziei. Trei dintre apartamente sunt distruse complet, iar alte zece au fost şi ele afectate. La faţa locului au ajuns acum şi pompierii care au evacuat zona şi nu mai lasă pe nimeni să intre în imobil.

Se fac verificări pentru a afla exact cauza producerii exploziei. Cele două persoane rănite au fost transportate de urgenţă la spitalul din Satu Mare. Oamenii aşteaptă acum să vadă ce se va întâmplă cu casele lor şi dacă structura de rezistenţă ablocului a fost afectată. Cel mai probabil locatarii vor fi nevoiţi să doarmă miercuri seara în altă parte.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Someş” Satu Mare a solicitat un elicopter SMURD pentru preluarea uneia dintre victimele rănite în explozie, transmite Romania TV. Potrivit ISU, elicopterul a fost solicitat pentru un bărbat de 30 de ani rănit în explozie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: