Redactia.ro
Home » Monden » Fabulos! Cât costă ținuta cu care Anamaria Prodan a apărut pe aeroport? Unii români n-au nici case atât de scumpe

Fabulos! Cât costă ținuta cu care Anamaria Prodan a apărut pe aeroport? Unii români n-au nici case atât de scumpe

GALERIE FOTO (5) Fabulos! Cât costă ținuta cu care Anamaria Prodan a apărut pe aeroport? Unii români n-au nici case atât de scumpe

Apariția familiei Reghecampf la aeroport i-a șocat toți! Anamaria Prodan, Laurenţiu Reghecampf şi fiul lor cel mic și-au etalat hainele de mii de euro când au aterizat din Dubai. 

Cât costă ținuta cu care Anamaria Prodan a apărut pe aeroport

Anamaria Prodan este cea mai bogată femeie din România și i se poate atribui ușor denumirea de ”divă” pentru aceasta se ocupă doar cu afacerile. Nu este genul de femeie care să poarte grija cumpărăturilor sau a facturilor, astfel că prezența ei este una impecabilă și demnă de ținutele pe care le poartă.

Cât costă ținuta cu care Anamaria Prodan a apărut pe aeroport? Astfel, apariția recentă a cunoscutei impresare a șocat pe toată lumea, fiind ușor de asemănat cu aparițiile familiei Kardashian din America. Recent, familia Reghecampf s-a întors din Dubai, iar fotoreporterii Click! i-au suprins pe Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf și Bebeto pe aeroportul Otopeni.

Fabulos! Cât costă ținuta cu care Anamaria Prodan a apărut pe aeroport? Unii români n-au nici case atât de scumpe

Cât costă ținuta cu care Anamaria Prodan a apărut pe aeroport? Apariția celor trei i-a lăsat pe toți cu gurile căscate, aceștia având pe ei ținute de mii de euro. Numai ţinuta Anei a costat 100.000 de euro. Afacerista a purtat un trening modern de la Fendi, în valoare de 4.000 de euro, haină Fendi-6.500 de euro, pantofi sport Gucci- 2.500 de euro, troller Louis Vuitton- 4.000 de euro, geantă Louis Vuitton – 2.500 de euro şi geanta Hermes crocodil de 80.000 de euro. Adică valoarea unui apartament pe Şoseaua Nordului sau a unui Mercedes de ultimă generaţie.

Fabulos! Cât costă ținuta cu care Anamaria Prodan a apărut pe aeroport? Unii români n-au nici case atât de scumpe

Soțul acesteia, Laurențiu Reghecampf, a fost mai modest. El a ales un alt brand însă: trening Yohji Yamamoto y3- 2.000 de euro şi adidaşi Yamamoto y3- 800 de euro şi şapcă de la acelaşi brand din ultima colecţie – 350 de euro. Mezinul familiei a purtat trening Nike de 250 de euro şi adidaşi Yeezy de 1.700 de euro.

Fabulos! Cât costă ținuta cu care Anamaria Prodan a apărut pe aeroport? Unii români n-au nici case atât de scumpe

De la aeroport nu au plecat cu taxiul, ci a venit fata cea mare a Anei, la volanul Maybachului în valoare de 200.000 de euro. Rebeca nu a venit singură, ci însoțită de câinele familiei, un italian pitic de 5.000 de euro, care avea la gât o zgardă marca Louis Vuitton, în valoare de 600 de euro. La plecare, Reghe a preluat volanul bolidului de lux, iar fata Anei a stat pe scaunul din dreapta cu patrupedul în braţe.

Fabulos! Cât costă ținuta cu care Anamaria Prodan a apărut pe aeroport? Unii români n-au nici case atât de scumpe

Câți bani a câștigat Anamaria Prodan din fotbal

Anamaria Prodan a mărturisit care a fost primul său comision din fotbal, pe care l-a făcut în 2006, după ce l-a transferat pe Adrian Iordache de la Dinamo la o echipă din Rusia. Pe vremea aceea, Anamaria Prodan lucra pentru Sică Pușcoci, avocatul care a făcut primele transferuri sportive în România. După ce a perfectat trasferul lui Adrian Iordache, comisionul Anamariei Prodan a fost de 15.000 de euro.

La 10 ani distanță de la primul său comision din transferul unui fotbalist, Anamaria Prodan reușea un transfer record. Vedeta a încasat 1 milion de euro, reprezentând 10% comision dintr-un contract de 10 milioane de euro pentru transferul lui Nicolae Stanciu în Belgia. De altfel, și astăzi acel transfer este cel mai mare nu doar din istoria României, ci și a Belgiei.

”Am făcut mulți bani din fotbal. Niciodată nu cred că am socotit banii pe care i-am făcut, pentru că pe lângă banii pe care-i fac, am cheltuieli enorme, cu jucătorii, cu antrenorii… Ar trebui să mă întrebi câți bani mi-au rămas din fotbal, dar mi-au rămas și de acolo foarte mulți. Mulți, milioane de euro”, a răspuns Anamaria Prodan.

De asemenea, deși nu a vrut niciodată să spună nicioadată care este averea sa, Anamaria Prodan a afirmat la un moment dat ucâteva lucruri despre aceasta.

”Dacă acum aş renunţa la meseria mea, aş trăi pentru încă 20 de vieţi. Suntem acolo, undeva între 50 și 100 de milioane”, a spus impresara.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: