Redactia.ro
Home » Monden » Famila lui Britney Spears, pe culmile disperării: «Ne e teamă că o să moară». Ce se petrece cu vedeta

Famila lui Britney Spears, pe culmile disperării: «Ne e teamă că o să moară». Ce se petrece cu vedeta

GALERIE FOTO (2) britney spears kevin federline

Britney Spears, în vârstă de 41 de ani, pare să fie urmărită de probleme. Fostul ei soț, Kevin Federline și tatăl celor doi copii ai săi, a făcut declarații dureoase care au ajuns pe prima pagină a publicațiilor. Conform lui Federline, Britney Spears se comportă iresponsabil de când a scăpat de tutela taălui său și a început să consume droguri. Întreaga familie ar fi foarte îngrijorată de modul în care Britney a ales să-și trăiască viața după ce nu se mai află sub tutela propriului părinte.

Britney Spears ar fi dependentă de substanțe interize. Fostul soț face declarații controversate

De 18 luni, Britney Spears a ieșit din tutela tatălui său, care i-a controlat averea și i-a impus tot felul de reguli. Artista s-a căsătorit, se bucură de libertate, însă multe dintre filmulețele pe care le distribuie în mediul online sunt unele care îi neliniștesc teribil pe unii dintre fani. În multe dintre clipurile video, Britney Spears dansează dezordonat și pare să aibă o privire pierdută. Fostul soț al vedetei, Kevin Federline susține că Britney Spears este dependentă de substanțe interzise și că întreaga familie își face griji pentru starea de sănătate a divei, inclusiv cei doi copii ai săi.

„Mă tem că ia metamfetamină – m-am rugat ca cineva să facă asta public ca să o trezească. E terifiant. Este mama băieților mei”, a declarat Kevin Federline, fostul soț al lui Britney. Copiii ei, Preston (17 ani) și Jayden (16 ani), refuză să se vadă cu mama lor, susținând că au văzut cum au fost livrate droguri la locuința ei.

britney spears si kevin federline
Britney Spears și Kevin Federline au fost căsătoriți timp de trei ani

Pe de altă parte, Britney este rezoltată de speculațiile care au apărut în mediul online și a trimis, la rândul său, o replică foarte acidă în care a subliniat că relatările fostului soț nu sunt decât niște minciuni.

„Faptul că oamenii susțin lucruri care nu sunt adevărate este atât de trist. S-ar putea să nu fie chiar ei cei care spun astfel de lucruri, pentru că nu are niciun sens pentru mine ca ei să spună așa ceva. Să sperăm că sunt doar știrile care sunt pline de ură și că nici Kevin, nici Preston nu au spus vreunul dintre aceste lucruri”, a fost o parte din mesajul lui Britney Spears.

Britney Spears și Kevin Federline au fost căsătoriți timp de trei ani

Britney Spears și Kevin Federline au fost căsătoriți între anii 2004 și 2007, iar din relația lor au rezultat doi copii: Jayden și Sean. În timp ce Britney s-a confruntat cu o tutelă dură din partea propriului părinte, copiii au crescut alături de fostul soț al vedetei și au fost îndoctrinați, conform artistei. Britney Spears își strigă durerea și susține că ar fi avut nevoie de dragoste necondiționată din partea propriilor copii, nu să audă că are probleme de ordin psihologic și că reprezintă o amenințare pentru sănătatea emoțională a propriilor copii.

„Mă întristează că niciunul dintre voi nu m-a apreciat ca persoană”, a spus ea. „Ați fost martori la cum s-a comportat familia mea cu mine. Așa cum am spus, simt că, în secret, vă place să spuneți că ceva nu este în regulă cu mine. Vreți să mă fac bine pentru a continua să îi dau tatălui vostru 40.000 de dolari pe lună? Sau răutățile voastre vin tocmai din faptul că știți că în doi ani se va termina totul și nu veți mai primi bani?”, a transmis Britney Spears.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: