Redactia.ro
Home » Monden » Familia lui Dani Oțil s-a mărit. Anunțul făcut de prezentator pe rețelele de socializare

Familia lui Dani Oțil s-a mărit. Anunțul făcut de prezentator pe rețelele de socializare

Dani otil isi mareste familia

Dani Oțil a împlinit recent 40 de ani, iar cu această ocazie a făcut un anunț pentru fanii. Înainte de marea petrecere Dani Oțil le-a cerut ajutorul fanilor. Mai mult, el chiar a spus că îi va recompensa e cei care se alătură provocării.

Ce a cerut Dani Oțil de la fani

Cu o zi înainte de marea petrecere prezentatorul TV a lansat provocarea verii. A postat un video în care a anunțat provocarea verii. Acesta le-a cerut fanilor să doneze bani pentru asociațiile de animale.

„În loc de la mulți ani sau alte urări … Anul ăsta poți să îmi dai și un semn adevărat că mă urmărești. Uite, îți fac propunerea: îți răspund personal la urare, dacă faci dovada faptului că ai căutat undeva în zona ta orice formă de asociație sau fundație reală și ai făcut o donație. Nu mă interesează, 5 lei, 10 lei, 100 de lei, poate mai mult…” a fost propunerea lui Dani Oțil.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

In loc de la mulți ani sau alte urări … Anul asta poti sa imi dai si un semn adevărat ca ma urmărești –

O postare distribuită de dani otil (@daniotil) pe

Dani Oțil își mărește familia

După provocarea lansată fanilor, Dani Oțil a făcut anunțul că familia lui se va mării. Pentru a fi un exemplu pentru fani, el a adoptat o pisică. Dani se pare că este topit după noul membru, numindu-l “Gălușcă”. Filmulețul cu noul membru scoate în evidență empatia pe care prezentatorul o are pentru animale.

Prietenii virtuali au reacționat rapid la cererea prezentatorului. Majoritatea au apreciat inițiativa motociclistului, dar au fost și câțiva ce l-au tras la răspundere. Dani a fost tras la răspundere de fani pentru modul în care a asociat o cauză caritabilă cu ceva ce ar fi la modă.

”Este ok să promovezi orice formă de ajutor dorești pentru că oricum ar fi e de bine. Nu mi-a plăcut însă, și nu mă așteptam din partea ta, să spui că e la modă promovarea unor cazuri. Cât de cinic poti fi încât să alături cuvântul moda cu problema unor cazuri ce necesită ajutor. Nu e o modă. Se cheamă omenie. Să înțeleg că atunci când ajuți o faci pentru că e la modă?”, a fost răspunsul unui fan.

Schimbarea prefixului a fost un moment prielnic pentru a petrece alături de prieteni. Evenimentul la care au participat mai multe vedete s-a ținut la restaurantul vedetei, The Grill. Dai a venit la terasă înaintea invitațiilor și a petrecut câteva momente cu iubita lui, Gabriela Prisăcariu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: