Redactia.ro
Home » Monden » Familia Regală a fost prezentă la finala EURO2020. Prințul George a făcut deliciul publicului prin reacția sa. Imaginile au devenit virale

Familia Regală a fost prezentă la finala EURO2020. Prințul George a făcut deliciul publicului prin reacția sa. Imaginile au devenit virale

GALERIE FOTO (2)

Seara trecută a fost una memorabilă și plină de emoțio. Fiala campionatului european de fotbal s-a jucat chiar pe Wembley, iar nume mari din Casa Regala și lumea politică au fost prezente.

Prințul George, reacție virală la golul Angliei

Prințul William și Ducesa de Cambrige, Kate Middleton au participat alături de fiul lor Prinul George la finala EURO2020 de pe stadionul Wembley. Strănepotul Reginei Elisabeta a II-a a fpcut deliciul publicului prin reacțiile și grimasele sale din timpul meciului. Bineînțeles că acesteau au fost imortalizare de presa care tot timpul a stat cu ochii pe ei. Alături de membrii Casei Regale s-au aflat și Boris Johnson si sotia sa, Aleksander Ceferin, dar si alte nume grele din Regatul Unit.

Imaginile cu Prințul George au făcut înconjurul lumii. Prințul George a fost surprins țipând de bucurie în momentul în care Luke Shaw a marcat primul gol al Angliei în finala EURO2020.

sursa foto: twitter

Italia a câștigat marele trofeu EURO 2020

Italia a câștigat Campionatul European pentru a doua oară, învingând duminică Anglia cu 3-2 la penalty-uri. Meciul s-a încheiat cu 1-1 după prelungiri pe stadionul Wembley, care a fost plin de fanii englezi care sperau să celebreze primul trofeu internațional al echipei de la Cupa Mondială din 1966.

În urmă cu mai puțin de patru ani, Italia a căzut în cel mai de jos moment din istoria sa de fotbal, nereușind să se califice pentru Cupa Mondială pentru prima dată în șase decenii. Acum, ei sunt cea mai bună echipă din Europa și într-o cursă neînvinsă de 34 de meciuri naționale sub conducerea lui Roberto Mancini, antrenorul lor blând, care a câștigat un trofeu internațional în prima sa încercare de a se adăuga la celălalt titlu european al țării – în 1968 – și cele patru Cupe Mondiale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: