Redactia.ro
Home » Știri » Familia Robertei, tânăra ucisă de Vlad Pascu în 2 mai, decizie neașteptată. Anunțul a fost făcut chiar de tatăl tinerei

Familia Robertei, tânăra ucisă de Vlad Pascu în 2 mai, decizie neașteptată. Anunțul a fost făcut chiar de tatăl tinerei

tata roberta

Accidentul produs de către Vlad Pascu, un tânăr de 19 ani care avea mai mult de trei droguri diferite în organism, în stațiunea 2 Mai a revoltat o țară întreagă, iar familiile celor două victime sunt pur și simplu devastate de cele petrecute. Familia Robertei de simte dezamăgită de modul în care juncționează justiția în România și a luat o decize cât se poate de radicală. Iată detaliile!

Familia Robertei, decizie radicală după accidentul care i-a dat viața peste cap

Tragedia de la stațiunea 2 Mai, în care au murit doi tineri, Sebi și Roberta, a avut un impact profund asupra întregii țări. Accidentul a fost cauzat de șoferul mașinii care se afla sub influența drogurilor și care a intrat într-un grup de 8 persoane. Această tragedie a dus la pierderea vieților a doi tineri care aveau tot viitorul înainte și a lăsat o amprentă dureroasă asupra familiilor și comunității din care făceau parte.

După tragedia în care o tânără a pierit, familia ei ia în considerare posibilitatea de a părăsi țara. Accidentul a fost provocat de fiul unor oameni de afaceri, Vlad Pascu. Cătălin Dragomir, tatăl Robertei, și-a exprimat starea de teamă și nesiguranță în care trăiește. Ca urmare, a luat hotărârea de a pleca din țară în căutarea unui mediu mai sigur și liniștit pentru el și familia sa.

„Avem o familie de mers mai departe. Nu vreau să o pierd și pe a doua fiică. Încercăm să ne intrăm în normal, după tot ce s-a întâmplat. Cu cine mă lupt eu?! Cu nimeni mă lupt. De aia, domnilor din conducerea țării, plecăm din țară. Pentru că ne este teamă, nu pentru bani, nu pentru un trai mai bun. Nu ne simțim apărați. De nimeni”, a declarat Cătălin Dragomir la Realitatea Plus.

Vlad se afla sub influența a trei substanțe interzise atunci când a produs accidentul

Pe data de 19 august, un individ în vârstă de 19 ani a urcat la volanul Mercedes de colecție, fiind sub influența a trei substanțe ilegale. Roberta și Sebi au avut ghinionul să se afle în calea sa. În momentul în care Vlad Pascu a manevrat mașina și a intrat în cei doi tineri, consecințele au fost tragice, iar fata în vârstă de 20 de ani și băiatul în vârstă de 21 de ani au pierit în urma impactului. Alți trei tineri, cu vârste cuprinse între 19 și 20 de ani, au avut norocul să supraviețuiască, însă au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

După ce a provocat acest incident devastator, care a distrus viețile a două familii, tânărul privilegiat din punct de vedere financiar a ales să părăsească locul accidentului. Autoritățile l-au depistat ulterior în Vama Veche și l-au reținut pentru o perioadă de 24 de ore. Mai apoi, Judecătoria Mangalia a emis un mandat de arest preventiv pentru 30 de zile în cazul său. Printre acuzațiile care i se aduc se numără: ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: