Redactia.ro
Home » Monden » Fanii Amaliei Ursu și a lui Vasilică Ceterașu au criticat dur numele gemenilor lor: „Nu le-a zis nimeni că sună nașpa?”

Fanii Amaliei Ursu și a lui Vasilică Ceterașu au criticat dur numele gemenilor lor: „Nu le-a zis nimeni că sună nașpa?”

GALERIE FOTO (2) Fanii Amaliei Ursu și a lui Vasilică Ceterașu au criticat dur numele gemenilor lor: „Nu le-a zis nimeni că sună nașpa?”

Amalia Ursu a adus pe lume gemeni, doi băieței superbi și sănătoși, deși aștepta fetițe după controlul de specialitate al medicului.

Vedeta și soțul ei, Vasilică Ceterașu nu au luat în calcul un astfel de scenariu și au ales în mod spontan numele bebelușilor, Kevin Vasile și Thiago Ioan.

Fanii Amaliei Ursu și a lui Vasilică Ceterașu au criticat dur numele gemenilor lor

Fanii Amaliei Ursu și a lui Vasilică Ceterașu au criticat dur numele alese pentru micuți, considerând că sunt inadecvate:

„Kevin Vasile si Thiago Ioan… cum se potrivesc ciocolata și carnatul!;

Nu le-a zis nimeni ca suna naspa?;

Pacat ca nu sunt nume demne de neamul nostru romanesc. Se rascolesc in mormant mosii si stramosii vostri”, au fost câteva dintre mesajele  urmăritorilor din mediul online.

Sursa foto: Facebook

Amalia Ursu a răbufnit în mediul online

Amalia s-a răzvrătit în mediul online. Aceasta a fost extrem de dezamăgită de atitudinea urmăritorilor ei și i-a rugat pe toți cei care au comentat răutăcios să se dezaboneze de la profilul ei:

„Dragii mei prieteni, cei care ma urmariti, vreau sa va rog din suflet sa nu o mai faceti pentru ca eu nu rezonez cu voi. Nu va plac postarile mele si in special nu va plac numele copiilor mei. Am primit sute de mesaje in care ma jigniti si ma faceti in fel si forma, de ce am ales numele Kevin Vasile si Thiago Ioan! Ei bine, le-am ales pentru ca mie imi plac, sunt copiii mei si doar eu am dreptul sa aleg, voi, nici intr-un caz!

Scrieti ca nu sunt nume din Maramures, ca nu duc neamul mai departe… dar, oare asta reprezinta o problema pentru voi? Din aceasta cauza nu aveti somn noaptea? Nu va e rusine sa imi lasati astfel de mesaje? Eu una, nu as putea! Chiar nu pot sa cred ca exista atata nesimtire in lumea asta!

De unde stiti voi ce destine vor avea copilasii mei? Pai, cum vine asta, daca strabunicul meu a umblat cu caii si eu ma plimb cu un Mercedes, asta inseamna ca nu duc traditia neamului meu mai departe, adica nu am voie sa respir, sa evoluez? Vedeti, de asta suntem unde suntem, inapoiati si limitati, pentru ca nu stim sa gandim! Folositi-va creierul si pentru a gandi, nu doar sa va dati cu parerea despre X si Y, fara sa cunoasteti persoana respectiva.

Care dintre voi imi garanteaza ca daca pe copiii mei ii chema Gheorghe si Dumitru, o sa ajunga conducatorii tarii sau le face cineva statuie, in Piata Matei Corvin?! Pe mine ma cheama Amalia si nu are nicio treaba cu numele morosenesc, dar asta nu inseamna ca nu am sange de morosan, asa cum si copiii mei au la randul lor.

De aceea, va rog inca o data, sa nu ma mai urmariti daca considerati ca nu rezonam! Eu nu ma simt bine si chiar imi doresc sa imi revin atat psihic, cat si fizic, pentru a ma putea ocupa de copilasii mei cum trebuie! Dar, primind zilnic astfel de mesaje, nu ma ajuta deloc! Ba din contra, cand deschid telefonul si vad mesajele voastre sunt deprimata si simt ca ma afund mai rau decat sa-mi revin!

Din pacate, in mediul virtual e plin de “profesori” care judeca viata altora inainte de a se uita in ograda lor.

Din acest motiv, am hotarat ca incepand de astazi sa nu mai citesc niciun mesaj, sa nu mai raspund la telefon si nici vizite la domiciliu nu voi mai primi!

Mi-e alaturi familia si doar asta conteaza! Pentru ca sunt convinsa ca daca ar fi sa patesc ceva si sa cer ajutor cuiva de aici, nu m-ar ajuta nimeni”, a spus Amalia Ursu, potrivit RTV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: