Redactia.ro
Home » Știri » Fată de 15 ani, agresată de fostul iubit, în toaleta unui mall. Băiatul este de negăsit, iar polițiștii îl caută de 48 de ore

Fată de 15 ani, agresată de fostul iubit, în toaleta unui mall. Băiatul este de negăsit, iar polițiștii îl caută de 48 de ore

femeie

Caz incredibil într-un centru comercial din Galați. O minoră de 15 ani a fost agresată de către fostul iubit, un adolescent cu 2 ani mai mare, chiar în toaleta unui centrul comercial. Agresorul este de negăsit de mai bine de 36 de ore, iar oamenii legii încearcă să-l captureze.

Adolescenta a fost abuzată în toaleta unui centru comercial din Galați

O adolescentă de 15 ani a mers la mall cu mai multe prietene. La un moment dat, ea s-a îndreptat spre toaletă singură. Acolo, a dat nas în nas cu fostul iubit, un adolescent cu doi ani mai mare decât ea. Agresorul a obligat-o să intre cu el în toaleta destinată femeilor cu copii și a constrâs-o să întrețină relații sexuale. Din cauza zgomotului de fond, țipetele de ajutor ale fetei au fost auzite mult prea târziu. Un bărbat a auzit strigătul disperat al adolescentei și tot el a fost cel care a apelat numărul unic de urgență 112. Până la sosirea polițiștilor, agresorul a reușit să se facă nevăzut în mulțime. De mai bine de 48 de ore, polițiștii încearcă să îl captureze.

Fapta s-a petrecut într-un loc public, dar din cauza zgomotului puternic de fond precum și a aglomerației, a fost observată foarte târziu”, a declarat Cătălin Constantinescu-Mărunțel, procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați.

Reprezentanții centrului comercial au refuzat să ofere declarații privind sistemul de supraveghere folosit în magazin, încă este posibil ca ei să fie anchetați în acest caz.

Agresorul este de negăsit

Pentru cei doi copii, atât pentru victimă cât și pentru agresor se vor furniza serviciile centrului de consiliere psihologică conform nevoilor identificate”, a declarat Gabriela Ghermăneanu, șef Serviciu Victime Infracțiuni, Direcția pentru Protecția Copilului Galați.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru viol și-l caută pe suspect. „A fost efectuată cercetarea la fața locului, iar după examinarea medico legală a minorei, s-a stabilit că aceasta prezintă leziuni ce pot data din ziua în care a fost reclamată fapta. A fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de viol, iar cercetările au fost preluate de polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale Galați sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați, fiind desfășurate activități în vederea depistării adolescentului bănuit de comiterea acestei fapte și a luării masurilor legale ce se impun”, se arată într-un comunicat al IPJ Galaţi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: