Redactia.ro
Home » Sport » FCSB are patru fotbaliști cu COVID-19! Măsurile anunțate de patron

FCSB are patru fotbaliști cu COVID-19! Măsurile anunțate de patron

fcsb, jucatori bolnavi, gigi becali

Peste câteva zile va începe noul sezon în Liga 1. Au apărut însă, deja probleme din cauza pandemiei de coronavirus. Gigi Becali a luat rapid măsuri, după ce în lot sunt patru fotbaliști care s-au îmbolnăvit.

Gabriel Simion, Toma Niga, Răzvan Udrea, și Alexandru Pantea sunt cei patru fotbaliști care au fost depistați pozitiv la coronavirus. În acest moment ei sunt deja izolați. Becali a luat rapid măsuri pentru ca ceilalți jucători să nu se infecteze. Patronul ehipei a transmis că tot lotul și antrenorii vor rămâne în cantonamen la baza din Berceni. Până acum, la FCSB nu a fost niciun caz.

“Să se ocupe DSP-ul, ce treabă am eu, să-i ia și să-i ducă la spital. Vor fi izolați de echipă. Trebuie să jucăm, n-avem ce face. Cine are COVID-19 să se ducă la spital, cine e sănătos să joace fotbal. Ce facem acum? Ne speriem de virus? Trebuie să jucăm. Copiii ăștia sunt cuminți, au stat în cantonament și tot au luat”, a spus Becali la Digi Sport.

FCSB joacă cu Astra peste 7 zile

FCSB are primul meci în Liga 1 pe 20 august, cu Astra, în deplasare. Șapte zile mai târziu va juca în primul tur preliminar al Europa League, acasă, cu FC Shirak. Becali nici nu concepe ca echipa să nu joace.
Jucătorii și staff-ul vor face teste pentru coronavirus din două în două zile.

”Vom face teste acum din două în două zile, să fim siguri, nu ne jucăm, că vin meciurile de Europa League. Băgăm în carantină, băgăm în cantonament, așa trebuie dacă vrei să faci ceva în viață. Toată lumea în cantonament, dacă vrei să faci ceva, nu mai iese nimeni de acolo. Jucătorii și-așa iau foarte mulți bani, să stea în cantonament”, a mai spus omul de afaceri.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: