Redactia.ro
Home » Sport » FCSB câștigă derby-ul cu Craiova! Tsoumou a debutat cu gol

FCSB câștigă derby-ul cu Craiova! Tsoumou a debutat cu gol

FCSB câștigă derby-ul cu Craiova

FCSB câștigă derby-ul cu Craiova, după ce Tsoumou a înscris în primul său meci în tricoul roș-albaștrilor. FCSB a dat lovitura pe Ion Oblemenco cu un minut înainte de final.

“Istoricul a fost unul singur. Am intrat mai greu în ritm. Am controlat repriza a doua, dar dacă nu marchezi nu poți să câștigi. Am pierdut meciul, ei au luat trei puncte. Este un război și vom încerca să câștigăm următoarele meciuri. Echipa a luptat nu am ce să le reproșez”, a declarat Victor Pițurcă, după meci.

Derby-ul etapei a 9-a, din această seară dintre Craiova și FCSB a încins Oltenia. Prima ocazie notabilă a aparținut gazdelor. Cicâldău a ratat din șase metri în minutul 31. Aproximativ după 10 minute, Hora a ratat incredibil. Deși se afla la punctul de la 11 metri, nu a reușit să-l învingă pe portarul oltenilor. După pauză, oltenii au ratat din nou. Mihăilă a făcut o cursă incredibilă, a ajuns în careul de 16 metri, dar a dat pe lângă poartă. FCSB s-a repliat rapid, Panțîru a pătruns în careu dar și de această data Pigliacelli a fost pe fază. Ultima parte din meci a fost controlată clar de olteni, dar aceștia nu au avut nicio ocazie clară. În minutul 89, Tsoumou a lovit pe Ion Oblemenco. Portarul oltenilor a respins șutul lui Coman, iar fotbalistul din Congo a adus cele trei puncte pentru FCSB.

„Când intri ca atacant pe teren trebuie să înscri. Am făcut un meci bun. FCSB cred că este cea mai mare echipă din România. Mă bucur că am avut șansa să ajung la această echipă. Norocul a fost de partea noastră azi”, a declarat Tsoumou, după meci la Digi Sport.

“Un meci greu, ei au jucători buni. A fost o atmosferă incendiară, fanii i-au împins de la spate. Am încercat să mergem peste ei și să marcăm. Din fericire am reușit să înscriem”, a declarat Florinel Coman la Digi Sport.

Oltenii au umplut stadionul până la refuz

Peste 30.000 de fani au venit pe Ion Oblemenco pentru a-și susține favoriții, care au fost conduși de pe banca tehnică pentru prima data de Victor Pițurcă. Coregrafia pregătită a fost absolut incredibilă. Au avut și bannere. În tribune, mesajul format de către fanii prezenţi a fost „Ştiinţa 1948”.

🎥 #LIVE: Ioniță și Koljic, în mijlocul suporterilor la Fan-Zone.#FanZoneUCV1948#CampioniLaSuporteri #VulcanulDePeOblemenco

Publicată de Universitatea Craiova pe Duminică, 15 septembrie 2019

După victoria din această seară, FCSB a adunat 7 puncte și este pe locul 11. Craiova este pe locul 4, cu 16 puncte.

Citește și: Debut cu stângul pentru Vlad Chiricheş! AS Roma – Sassuolo 4-2

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini