Redactia.ro
Home » Sport » FCSB-Dinamo! Bogdan Argeș Vintilă, probleme de lot!

FCSB-Dinamo! Bogdan Argeș Vintilă, probleme de lot!

FCSB-Dinamo!

Cel mai așteptat meci al campionatului, FCSB-Dinamo se joacă sâmbătă, de la ora 20.30.

Dinamo a avut evoluții destul de oscilante, în acest sezon și deocamdată au avut probleme la toate meciurile din deplasare, unde au luat trei puncte în primele șase partide din acest sezon. FCSB pare echipa mai în formă. După un început de sezon foarte slab, roș-albaștrii au reușit patru victorii și o remiză în ultimele cinci partide.

Gnohere ar putea lipsi din derby

Antrenorul FCSB-ului, Bogdan Argeș Vintilă a anunțat la conferința de presă că are 6 jucători indisponibili în lot. Se pare că antrenorul a decis să facă proba cântarului. Gnohere are din nou probleme, fiind deja la a doua abatere. Este posibil ca nici Manea și Moutinho să nu prindă lotul din același motiv.

“Suntem în fața unui meci foarte important. Am încredere că jucătorii mei se vor ridica la nivelul acestui derby. A fost o săptămână normală de pregătire doar că e o altă concentrare înaintea unui derby. Ce să comentez eu dacă ne ironizează cei de la Dinamo? Să fie sănătoși! Noi trebuie să marcăm. Cu siguranță va fi un spectacol frumos în tribune”, a spus Vintilă, la conferința de presă.

Dusan Uhrin nu se teme de FCSB

Dusan Uhrin, antrenorul lui Dinamo a declarat că nu se teme de adversarii săi de mâine.

„E un joc important pentru noi. Nu simt presiune. Vreau să câștig și să jucăm cât mai bine. Derby-ul e despre tactică. Cu siguranță, FCSB va face o presiune foarte mare asupra noastră. Va trebui să avem inimă în acest meci. Sper să văd stadionul plin, noi vom face totul pentru a câștiga această partidă. Nu pot spune cine e periculos din lotul celor de la FCSB, dar cei de acolo au 5-6 jucători periculoși”, a declarat Uhrin.

Câte bilete s-au vândut

Se pare că la meciul de sâmbătă seara, Arena Națională nu se va umple. Până acum s-au vândut 15.000 de bilete. Dintre acestea 8.400 au fost luat de dinamoviști, chiar daca FCSB este gazdă. Totuși organizatorii speră ca până la ora meciului să se vândă cel puțin încă 10.000 de tichete. Cel mai ieftin bilet este 15 lei, la peluze, iar cel mai scump 100 de lei la VIP.

Citește și: Haos pe străzile din Londra! Metroul a fost închis!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: