Redactia.ro
Home » Sport » FCSB – Guimaraes 0-0! Calificarea se decide în Portugalia

FCSB – Guimaraes 0-0! Calificarea se decide în Portugalia

Guimaraes – FCSB

FCSB – Guimaraes 0-0, în meciul tur din play-off-ului Europa League.

Românii au început bine meciul, iar Planic a înscris în minutul 3. Golul a fost însă anulat pe motiv de offside. Florinel Coman putea înscrie, dar a luat la țintă bara. În repriza a doua niciuna dintre echipe nu a avut o ocazile notabilă. Portughezii au cerut un penalty la intervenţia lui Planic, dar arbitrul nu a acordat nimic. S-a terminat 0-0, iar calificarea se decide în Portugalia.

Ultimul meci pentru Andronache ca principal

Meciul cu Guimaraes, a fost ultimul în care Vergil Andronache a fost antrenor principal la FCSB.

„Ce ne-am propus înainte de meci am realizat. În prima repriză am dominat total jocul, din păcate nu am reuşit să marcăm. Am avut 2-3 ocazii clare. În repriza a doua s-au echilibrat lucrurile, dar rezultatul nu e corect. Noi nu facem nimic altceva decât să asigurăm continuitatea. Ce se va hotărî, aia vom face. Noi vom munci la fel de mult din orice postură. Nu contează numele sau poziţia din club, fiecare dintre noi trebuie să pună umărul la calificare”, a declarat după meci, Andronache la PRO X.

După meciul de la Giurgiu, Gigi Becali este optimist. Speră că echipa lui se va califica mai departe.

„Nu că am fost mai buni, nici nu se pune problema. Noi trebuia să batem 2,3-0, dar nu îmi fac niciun fel de problemă. E mai slabă decât Mlada. Îi batem acolo, nu e o formaţie care să ne poată marca goluri. Nu au valori, nu au tehnică, nu au nimic. Eu mă spânzur, îmi tai capul dacă ăştia ne marchează gol. Suntem trei clase pentru ei, şi la viteză, şi la tehnică, chiar şi fizic”, a spus Becali la ProX.

Returul se joacă în Portugalia, joia viitoare. Până atunci, roş-albaştrii au etapă la Mediaş, duminică, în direct la Digi Sport.

Citește și:Tătărușanu, păcălit de Lyon! Vrea să plece cât mai repede

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: