Redactia.ro
Home » Sport » FCSB – Sepsi 2-1! Vintilă are 10 meciuri consecutive fără înfrângere

FCSB – Sepsi 2-1! Vintilă are 10 meciuri consecutive fără înfrângere

FCSB - Sepsi 2-1

FCSB – Sepsi 2-1. Echipa lui Gigi Becali a câștigat cu Sepsi și a urcat pe locul 4 în Liga 1. Finalul meciului a fost foarte controversat.

Încă de la început FCSB a ratat ocazii uriașe. Florinel Coman a scăpat singur în careu cu portarul advers, dar a tras pe lângă poartă. Imediat Karanovic a trecut și el pe lângă gol. Golgheterul lui Sepsi a reușit să înscrie în minutul 27. După pauză, Florin Tănase a scos un penalty, iar Gnohere a transformat fără probleme.

„A fost o minge pe sus între mine și jucătorul advers, m-am pus pe direcție și m-a lovit în picior. (Te așteptai să primești penalty?) Sincer nu, mă așteptam să scoată un galben”, a declarat Florin Tănase, la Digi Sport.

Patru minute mai târziu, același Tănase și-a adus echipa în avantaj după o pasă excelentă a lui Coman. În finalul meciului ambele echipe au ratat pe bandă rulantă, iar perla lui Becali, Man a gafat incredibil.

”E important că am reușit să revenim. Sperăm să punem la punct ce avem de pus și să nu mai primim goluri așa de ușor. Echipa merge foarte bine, legăm victoriile. E important să menținem același ritm ca până acum și sperăm să creștem de la meci la meci”, a mai spus Dennis Man.

Gigi Becali:”Nu ne mai bate nimeni ”

”Nu am fost liniștit, dar nici prea agitat. Am prevăzut că va intra Man. Eu zic că echipa asta nu o mai poate bate nimeni în România. Man ăsta pe mine mă încântă, sper să nu se supere Coman. Pe Man trebuie să iau bani. Joacă rapid, pasează repede, nu îi stă niciun adversar în față”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport Special.

Citește și: Lewis Hamilton, pentru a șasea oară campion mondial!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: