Redactia.ro
Home » Monden » Feli se gândește să adopte un copil! ”Simt că să adopt este una din misiunile mele pe acest pământ”

Feli se gândește să adopte un copil! ”Simt că să adopt este una din misiunile mele pe acest pământ”

GALERIE FOTO (3) Feli se gândește să adopte un copil! ”Simt că să adopt este una din misiunile mele pe acest pământ”

Feli este una dintre cele mai talentate artiste din țară, iar acest lucru s-a văzut în ascensiunea carierei sale. Artista este împlinită pe toate planurile, mai ales de când a apărut în viața ei, Nora Luna. Cu toate acestea, cântăreața încă se gândește să adopte un copil. 

Feli se gândește să adopte un copil! ”Simt că să adopt este una din misiunile mele pe acest pământ”

Felii Donose este mamă deja de doi ani și jumătate și recunoaște că rolul de mamă o face să treacă prind diferite stări. Artista este de părere că se pune o presiune pe mame în general în care acestea trebuie să își arate doar parte bună în fața copilului, când adevărul este că sunt stări și stări, astfel că nu poți fi doar o ”prințesă” așa cum numește Feli.

”Undeva s-a pus o presiune pe mame care le face să arate doar „Mama – Prințesă” ca să nu fie judecate. Însă trebuie să acceptăm că suntem oameni și avem tot felul de sentimente și stări pe minut, iar uneori copilașii ne pot testa răbdarea, astfel încât să descoperim și o Vrăjitoare…. caldă totuși, care după o „pedeapsă” sau o ceartă mică, se ascunde și plânge”, a spus Feli pentru perfecte.ro.

Înainte să devină mamă, Feli lua în calcul și adopția unui copil, însă se pare că nu și-a schimbat acest punct de vedere nici după ce a născut propriul ei copil.

Feli se gândește să adopte un copil! ”Simt că să adopt este una din misiunile mele pe acest pământ”

”Nora Luna, copilul nostru este unul din cele mai prețioase daruri pe care mi l-a dat Dumnezeu. Ea a venit ca o primă surpriză frumoasă a vieții mele. Simt că să adopt este una din misiunile mele pe acest pământ. Știu că eu nu pot să controlez tot ce ține de viața mea și mai știu că Dumnezeu ne da așa daruri frumoase atunci când suntem pregătiți să le primim. Eu știu că o să simt când o să fie momentul. Inima mea este deschisă”, a mai spus Feli Donose.

De asemenea, artista a mai mărturisit ce anume s-a schimbat în viața ei de când este mamă. Aceasta susține că este mult mai hotărâtă și mai împlinită.

”Sunt mult mai împlinită acum și mai hotărâtă. Nora Luna m-a ajutat să descopăr că am un instinct de supraviețuire fără margini când vine vorba de ea și de oamenii pe care îi iubesc”, a mărturisit Feli.

Ce semnificație are numele Nora Luna pe care l-a ales Feli pentru fiica ei

Feli Donose a mai povestit în interviul pentru perfecte.ro despre semnificația numelui fiicei ei. Deși inițial au dorit să o cheme doar Luna, se pare că Universul a făcut în așa fel încă micuța prințesă a artistei să aibă două nume.

Feli se gândește să adopte un copil! ”Simt că să adopt este una din misiunile mele pe acest pământ”

”Pe Nora Luna o alintăm sub toate formele posibile. Suntem toți topiți după ea. Atât noi, părinții ei, cât și bunicii și prietenii noștri. Numele Norei Luna este un nume cum nu am visat vreodată că va purta copilul meu. Inițial am zis că dacă e fetiță îi vom pune numele Luna. Luna o chema pe cea mai bună prietenă a personajului principal din desenele Sailor Moon. Luna era o pisică și mereu o proteja pe prietena ei. Numele complet a fost descoperit dintr-o întâmplare. O prietenă ne spunea că pe mama ei o cheamă Eleonora, dar că dintotdeauna familia i-a spus Nora. Imediat și negândit, am știut și eu și Cătălin că așa o va chema: Nora Luna. Și să știți că i se potrivește. Este un copil de poveste”, a mai spus Feli pentru perfecte.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: