Redactia.ro
Home » Monden » Tensiuni între Feli și logodnicul ei. Cântăreața a mărturisit ce se întâmplă în relația lor

Tensiuni între Feli și logodnicul ei. Cântăreața a mărturisit ce se întâmplă în relația lor

Feli este una dintre cele mai apreciat artiste din țară. De când s-a logodit și a adus pe lume un copil se simte o femeie împlinită, dar totuși recunoaște că pandemia îi creează probleme în relație. Cântăreața a divulgat totul fanilor!

Tensiuni între Feli și logodnicul ei. Cântăreața a mărturisit ce se întâmplă în relația lor

Pandemia i-a făcut pe mulți artiști să stea acasă, din cauză că nu se pot organiza concerte. Iar pentru că mulți dintre ei petrec mai mult timp cu partenerul de viață, ajung la un moment dat la certuri. O recunoaște și cântăreața Feli care în ultimul an nu a mai pus piciorul pe scenă și și-a preluat de-a dreptul rolul de soție și mamă.

”De când cu pandemia, eu și Cătă stăm foarte mult împreună. Job-ul lui, deocamdată, e de acasă și eu cum am mai rar concerte (bine… n-am de un an) stau mai mult «la domiciliu» decât credeam. Uneori ne călcam destul de tare pe nervi. Probabil că, la un moment dat, ne e rău de prea mult bine. Vă sună cunoscut? Suntem amândoi zodia gemeni. Asta înseamnă că suntem patru oameni cu suflet de copil într-o relație «de oameni mari”.  Uneori abia așteptăm să plecăm câteva zile (separat) și să mai luăm o pauză. Fiecare cu viata lui!”, a scris cântăreața la o postare cu logodnicul ei pe Instagram.

Povestea de dragoste dintre Feli și logodnicul ei, Cătă, suișuri și coborâșuri în vreme de pandemie © Instagram

În finalul mesajului, Feli Donose a ținut și să-și împărtășeacă iubirea pentru bărbatul căruia i-a dăruit un copil: “TOTUȘI, după două zile, vine nedezlipitul sentiment de: «Îmi e dor de tine». Îmi place de noi. Suntem buni și nebuni. #eusuntfeli #felidinpoveste #suspemunte #dacaimidaigurata #amsazborcapasarea”. Sore și Sorana au fost cântărețele care au aprobat-o în postare. “Totul sună cunoscut” este comentariul lăsat de fostă membră a trupei A.S.I.A.

Anul trecut, în toamnă, Feli a fost cerută de soție. Vedeta a mărturisit că la momentul respectiv, logodnicul ei o ținea în brațe pe fetița lor, Nora Luna.

”Cătălin într-o zi a spus entuziasmat că merge să își ridice un ceas pe care l-a comandat de ceva vreme. Mie mi se părea un pic ciudată atâta bucurie pentru un ceas. A zburat practic pe ușă în două secunde. S-a întors acasă, a pus o melodie a trupei Coldplay (preferații lui), a luat-o pe Nora Luna în brațe și a venit la mine, s-a pus în genunchi și m-a cerut de soție. Prima mea reacție a fost extreeeem de siropoasă! Cum vedeți cereri în căsătorie pe rețelele de socializare în care fetele plâng și tremură – așa am fost și eu! Doar că… am uitat să răspund, așa că a trebuit să mă mai ceară o dată. Practic, am fost cerută de soție într-un minut de două ori!”, a mărturisit talentata cântăreață pentru revista Unica.

Feli Donose şi-a botezat fetiţa în secret. Primele poze de la eveniment

Feli, declarație de dragoste pentru logodnicul ei

Totodată, în ziua când i s-a oferi inelul, Feli i-a făcut și o declarație de dragoste partenerului ei.

”DA! Accept să-ți fiu sotie, Cătălin! Pentru că mă accepți fix așa cum sunt și pentru că ne iubim și respectăm. Accept pentru că ești cel mai bun prieten al meu. Că nu te sperie nebuniile mele și momentele de Feli cea nu tocmai lapte și miere uneori. Accept pentru că viața cu tine e simplă, frumoasă și așezată, și pentru că ne trăim povestea ca doi adolescenți care se iubesc la nebunie când se iubesc, și sunt 2 vulcani când se aprind. Mulțumesc că m-ai făcut mamă de Nora Luna și (imediat) soția ta. Când îmi spui «nevastă» mă simt cea mai mândră! Ca-s a ta!”, a scris artista pe contul ei de Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: