Redactia.ro
Home » Monden » Cum a fost cerută în căsătorie Feli: ”Am fost surdă total”

Cum a fost cerută în căsătorie Feli: ”Am fost surdă total”

Cum a fost cerută în căsătorie Feli

Cum a fost cerută în căsătorie Feli Donose. Cântăreața a fost plină de emoții, încât nu a mai auzit nimic și a fost nevoie de o a doua cerere. 

Cum a fost cerută în căsătorie Feli

Feli este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Aceasta nu a urmat calea tradițioală în ceea ce privește familia, însă planurile ei au funcționat. Are un copil în vârstă de doi ani, de care ea și iubitul ei sunt foarte mândri.

Chiar dacă nu s-au căsătorit, Feli și iubitul ei au reușit anul acesta să se logodească, iar după declarațiile artistei, a fost un moment emoționant de care își va aminti toată viața, scrie spynews.ro.

Vedeta a declarat la o emisiune TV cum a decurs cererea în căsătorie, explicând că a fost un moment foarte emoționant că nu și-a putut stăpâni reacția și a fost nevoie ca iubitul ei să rostească de două ori marea întrebare.

”În mai a venit și m-o cerut de nevastă și prima dată nu am auzit de emoție, am fost surdă total, și a trebuit să mă mai ceară o dată, imediat după. Eu nu am răspuns nimic. M-am aruncat în canapea ca toate fetele astea pe care le vedeți pe Facebook că sunt cerute în căsătorie, emoționate, fără cuvinte. Exact așa siropoasă am fost și eu”, a declarat Feli.

Cei doi nu au stabilit încă data, dat fiind și contextul actual cu pandemia de coronavirus, însă nu se grăbesc, Feli declarând că cerutul a fost mai mult de alint.

”Nu ne-am gândit. E așa o chestie mai mult de alint, asta cu cerutul”, a mai adăugat aceasta.

Cum a început povestea de dragoste dintre cei doi

Feli Donose a povestit cum l-a cunoscut pe iubitul ei, Cătălin. Artista a mărturisit că și-a găsit sufletul pereche și că este cea mai fericită. Cei doi au împreună o fetiță care se numește Nora Luna și are un an.

”Pe Cătălin l-am întâlnit la o nuntă. El era invitat și eu cântam. pe 16 septembrie 2017. În primă fază ne-am împrietenit. Eram la o nuntă de prieteni comuni. El peste două zile pleca înapoi în Germania. După aceea, mi-a scris el la un moment dat pe Instagram. Mi-a plăcut lejeritatea lui, că e așa normal. A venit când mi-am lansat eu primul mu album. A zis că vrea să facă parte din amintirea mea. Mi s-a părut foarte drăguț. Ce m-a emoționat foarte tare a fost că în patru zile cât a stat, eu am avut crize de furie și nu l-am simțit că e supărat că nu am stat cu el… Acum s-a mutat de tot în Romănia. A fost foarte drăguț. Mi-a zis: “Uite, eu aleg cu inima. Nu pune presiune pe tine, dar eu aleg să încercăm să avem o relație”. Mi-a fost frică dacă n-o să fie ce trebuie, dacă o să-l deviez de la drumul lui”, a declarat Feli.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: