Redactia.ro
Home » Monden » Femeia care a atacat-o în repetate rânduri pe Mirela Vaida a fost condamnată

Femeia care a atacat-o în repetate rânduri pe Mirela Vaida a fost condamnată

Individa care suferă de probleme medicale grave din punct de vedere psihic, ce a atacat-o pe prezentatoarea Mirela Vaida, în timpul emisiunii „Acces Direct”, a fost în sfârșit condamnată! Iată ce dosar a dus-o în fața judecătorilor și ce s-a decis!

Decizia luată în cazul Antoanelei-Jaqueline Grigoraş

După ce individa bolnavă psihic a terorizat-o pe Mirela Vaida cu atac după atac, de la intrarea în platoul emisiunii, distrugerea podelei cu bordura pe care a aruncat-o spre capul prezentatoarei, la distrugerea mașinii vedetei, judecătorii au decis să o condamne, pentru fapta comisă în martie 2021, cea când a atacat-o direct pe Mirela Vaida:

„Contopeşte pedepsele aplicate intimatei prin sentinţele penale nr. 253/20.04.2022 şi nr. 82/14.02.2022 şi stabileşte pedeapsa cea mai grea de 6 luni închisoare, la care adaugă un spor de 1/3 din celelalte pedepse cu închisoarea stabilite, respectiv un spor de 6 luni şi 10 de zile, în final în sarcina intimatei stabilindu-se pedeapsa principală rezultantă de 1 (un) an şi 10 (zece) zile închisoare. Amână aplicarea pedepsei rezultante de 1 an şi 10 zile închisoare pe un termen de supraveghere de 2 (doi) ani. (…) Atrage atenţia intimatei Grigoraș Antoanela-Jaqueline asupra dispoziţiilor art. 88 din Codul penal privind revocarea amânării aplicării pedepsei cu consecinţa aplicării pedepsei şi executării pedepsei închisorii în regim de detenţie, în cazul nerespectării, cu rea-credinţă, a măsurilor de supraveghere sau a obligaţiilor impuse de instanţă sau stabilite de lege, în cazul în care nu se îndeplinesc integral obligaţiile civile stabilite de instanţă până la expirarea termenului de supraveghere, precum şi în cazul în care inculpatul mai săvârşeşte o infracţiune pe parcursul termenului de supraveghere. Menţine dispoziţia sentinţei penale nr. 82/14.02.2022 privind luarea faţă de inculpată, a măsurii de siguranță a obligării la tratament medical până la însănătoșire, precum şi celelalte dispoziţii ale sentinţelor menţionate care nu contravin prezentei. (…) Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 18.07.2022”, este decizia instanței, relatează SpyNews. 

Cum se apără Antoanela-Jaqueline Grigoraș

În urmă cu un an, când era închisă la Spitalul de Psihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Pădureni, Grajduri din județul Iași, Antoanela Grigoraș explica faptul că dacă va găsi un tutore va putea ieși în libertate:

„Doctorii au zis că sunt bine acum, dar nu pot să ies până când nu găsesc un îngrijitor, un tutore. Trebuie cineva care să dea o semnătură, că are grijă de mine și… gata! Pot să ies. M-am făcut bine. Îmi mai trebuie doar cineva care să semneze pentru mine. (…) Îmi pare rău pentru ce am făcut. Nu mai fac! Lămâia m-a pus să mă dezbrac și să intru la Acces Direct. Mi-a zis că Mirela Vaida are să ne dea bani”, a declarat Antoanela Grigoraș pentru SpyNews, din spatele gratiilor, în timp ce o angajată a spitalului de psihiatrie asista la conversație.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: