Redactia.ro
Home » Știri » Femeia care a brodat rochiile de mireasă pentru Kate și Meghan, la un pas să ajungă pe stradă. Are probleme financiare grave

Femeia care a brodat rochiile de mireasă pentru Kate și Meghan, la un pas să ajungă pe stradă. Are probleme financiare grave

GALERIE FOTO (7)

Ambele soții ale Prinților Harry și William au strălucit în ziua nunții lor. S-au aflat detalii spectaculoase despre rochiile pe care le-au purtat la altar, însă au ieșit la iveală și informații despre cea care a contribuit la frumusețea rochiilor de mireasă ale lui Kate și ale Ducesei de Cambridge. 

 

Femeia care a brodat rochiile de mireasă pentru Kate și Meghan, la un pas să ajungă pe stradă

Rochia de mireasă a lui Kate a fost creată de designerul Sarah Burton de la casa de modă Alexander McQueen. Însă designerul a avut în spate o întreagă echipă  pentru a realiza ținuta lui Kate Middleton. Din această echipă de top a făcut parte și Chloe Savage, expert în broderie.

Aceeași personaă a lucrat și la rochia de mireasă a lui Meghan, care a purtat semnătura lui Clare Waight Keller, directorul artistic de la Givenchy.

Ambele rochii de mireasă se disting prin broderia lor specială, acest lucru fiind evident și cu ochiul liber. Așadar. broderia a fost realizată de Chloe Savage, cunoscută și pentru munca sa la costumele din filmele Harry Potter.

Cu toate acestea, Chloe Savage, expertul în broderie atât de talentat și cunoscut, se luptă să supraviețuiască. Femeia riscă să fie dată afară din propria casă și nu are ce-i pune pe masă nici fiicei sale de 14 ani.

Toată lumea se întreabă cum cea care a creat cele mai importante rochii de mireasă a ajuns în acest punct. Astfel, lucrurile stau în felul următor. Afacerea  Chloe Savage Embroidery a ajuns în pragul falimentului din cauza pandemiei de coronavirus, care a limitat cu mult activitatea firmei. Mai mult, Chloe Savage și-a închis deja atelierul de creație, pentru a nu mai cheltui bani fără ca măcar să producă. Astfel, experta în broderie a fost nevoită să îi concedieze pe internii care lucrau pentru ea. 

„De ce nu încearcă guvernul să ajute cumva afacerile mici?”, s-a plâns experta în broderie în The Sunday Times. 

Astfel, din moment ce și-a închis afacerea, Chloe riscă chiar să ajungă pe străzi și să nu mai aibă un acoperiș deasupra capului.

„A fost îngrozitor!”, a mai spus aceasta. 

Chloe a povestit cum declinul afacerii a fost inevitabil.

,,Munca noastră s-a împuţinat până n-a mai rămas nimic din ea. Iar fiica mea de 14 ani a ajuns să sară mese pentru a mai rămâne cu ceva bani de mâncare. Stresul că nu mai avem mâncare de pus pe masă şi bani o afectează în asemenea hal, încât a ajuns să-şi facă singură rău, să se automutileze. Aşa că o duc pe fiica mea la un centru pentru boli mintale, ca să o ajute ei cumva.”, a mai povestit Chloe. 

Experta în broderie a mai precizat că nu se așteaptă să primească prea curând de lucru din partea Casei Regale. Astfel, ceatoarea a mai mărturisit că încearcă să supraviețuiască cum poate ea mai bine, crizei economice prin care trece.

Rochia de mireasă a lui Meghan Markle a avut un voal lung de 13 m și a avut detalii florale ce reprezentau cele 53 de state din Commonwealth. Voalul a fost lucrat de Clare Waight Keller, directorul artistic de la Givenchy.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: