Redactia.ro
Home » Știri » Femeie reținută după ce s-a dat drept psiholog 20 de ani la Spitalul din Târgoviște! Cum a fost descoperită

Femeie reținută după ce s-a dat drept psiholog 20 de ani la Spitalul din Târgoviște! Cum a fost descoperită

Femeia care s-a dat drept psiholog 20 de ani a fost reținută!

Femeia care s-a dat drept psiholog 20 de ani a fost reținută! Caz șocant la Târgoviște, unde o femeie s-a dat drept psiholog timp de 20 de ani. Aceasta a fost descoperită și reținută de autorități pentru 24 de ore.

Femeia care s-a dat drept psiholog 20 de ani a fost reținută! Cum a fost descoperită

Femeia care s-a dat drept psiholog 20 de ani a fost reținută! Caz șocant a fost descoperit la Spitalul Municipal Târgoviște, după ce o femeie s-a dat drept psiholog timp de 20 de ani. Femeia care s-a dat drept psiholog 20 de ani a fost reținută!

Femeia este bănuită că s-a dat drept psiholog în spitalul Municipal Târgoviște vreme de 20 de ani. Acesta ar fi făcut acest lucru pe baza unei diplome și a unui atestat falsificate. Sorinela Paraschiv s-a angajat în 1999 la cel mai mare spital din Dâmbovița, iar anchetatorii susțin că femeia s-ar fi folosit de o diplomă de licență falsificată. Totodată, aceasta era soție de polițist la acea vreme, dar între timp a divorțat. În 2011, Spitalul Municipal a fost anexat celui județean, iar sute de angajați, printre care și falsul psiholog, au fost preluați. Astfel, Sorina Paraschiv a continuat să profeseze fără probleme, fără ca nimeni să bănuiască că, de fapt, aceasta nu era psiholog.

Femeia în vârstă de 46 de ani a profesat ca psiholog în secția de Psihiatrie a spitalului, și se pare că s-ar fi certat cu câțiva colegi, iar aceștia au intrat la bănuieli. Ulterior, colegii săi au intrat la bănuieli și au cerut conducerii să facă verificări cu privire la studiile sale. Atunci, femeia și-a prezentat demisia, în loc să prezinte documentele. „Au apărut niște suspiciuni în interiorul instituției, motiv pentru care am demarat o anchetă internă, iar respectiva persoană, fosta noastră angajată, și-a prezentat demisia, nerăspunzând cercetării interne.”, a declarat managerul SJU Târgoviște.

Anchetatorii susțin că, în baza unui atestat de liberă practică falsificat, Sorinela Paraschiv a ajuns să facă parte din comisiile de expertiză medico-legală psihiatrică. În același timp, superiorii săi au spus că aceasta își făcea bine treaba. „Era o persoană care nu ieșea în evidență în mod negativ. Nu a avut probleme legate de serviciu, din contră, pot să spun că era o angajată bună, își îndeplinea sarcinile de serviciu conform fișei postului.” a mai spus managerul spitalului.

Ce salariul avea femeia

În ceea ce privește prejudiciul, oamenii legii au trecut momenta salariul încasat de suspectă, în perioada 2011-2019, și sunt aproximativ 36.000 de lei. La vârsta de 24 de ani, aceasta a fost angajată la Spitalul Municipal din Târgoviște, după ce făcuse doi ani la o facultate privată din Capitală, dar nu a reușit să promoveze toate examenele, motiv pentru care a fost exmatriculată de către reprezentanții facultății. Astfel, a depus încă o diplomă falsificată de angaajre, conform căreia ar fi promovat o faculte de specialitate.

Totodată, femeia nu figurează nici măcar în rândul Colegiului Medicilor și și-ar fi falsificat și atestatul de liberă practică, reușind să intre în comisiile de specialitate de expertiză psihiatică a spitalului. Mai exact, Sorinela Paraschiv ar fi evaluat psihiatric cele mai grave cazuri din rândul spitalului la care lucra. Aceasta ar fi evaluat psihiatric în decurs de numai trei ani, peste 1.300 de pacienți. Femeia este acuzată de înșelăciune și exercitarea fără drept a unei profesii, fiind adusă miercuri la Parchetul General din Capitală pentru a fi audiată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: