Redactia.ro
Home » Știri » Femeia care trăiește pentru a fi supusă soțului. Îi permite să aibă chiar și relații extraconjugale. Ce face zilnic pentru el

Femeia care trăiește pentru a fi supusă soțului. Îi permite să aibă chiar și relații extraconjugale. Ce face zilnic pentru el

GALERIE FOTO (3) Femeia care trăiește pentru a fi supusă soțului. Îi permite să aibă chiar și relații extraconjugale. Ce face zilnic pentru el

O femeie a dezvăluit că trăiește pentru a fi supusă soțului și ar face orice ca să îl știe fericit. Tocmai de aceea, îi permite chiar și să aibă relații cu alte femei. Iată ce face zilnic pentru partenerul ei de viață.

Femeia care trăiește pentru a fi supusă soțului. Îi permite să aibă chiar și relații extraconjugale. Ce face zilnic pentru el

Monica Huldt, în vârstă de 38 de ani, crede că secretul unei relații fericite este ca bărbatul să ia deciziile, iar femeia să încerce întotdeauna să îl mulțumească, adoptând un rol de „soție tradițională”, adică de modă veche.

Cei doi sunt împreună de mai bine de șase ani, iar ea a explicat cum de a știut la un moment dat că și-a întâlnit perechea perfectă, în sfârșit. Și-a dat seama că bărbatul ei o domină. Încă de la o vârstă fragedă, Monicăi i s-au insuflat aptitudinele pe care „o bună soție” ar trebui să le aibă, spune ea.

„Mama mi-a spus: Fii drăguță și mereu în formă, pentru că nimeni nu vrea o soție grasă și urâtă”.

„Nu am fost niciodată o femeie care s-a zbătut să aibă o carieră”, a spus ea potrivit metro.co.uk. „Nu vreau să lucrez. Îmi place să fiu o simplă gospodină și să am grijă de soțul meu”.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Pe scurt, Monica merge pe principiul bărbatul domină, iar femeia este dominată. Ea face curățenie în casă, gătește și este disponibilă oricând pentru soțul ei în pat.

„Când vine vorba de dormitor, sunt foarte supusă și soțul meu este dominant. Îmi place când un bărbat preia conducerea”.

„Dacă îmi cere ceva anume, primește întotdeauna ce vrea. Lui John îi place să mă îmbrac frumos acasă, sport-sexy, și nu-i place să mă machiez dacă stau în interior. Este posibil ca unor femei să nu le placă să li se spună ce să facă sau să poarte, dar mie îmi place când îmi dă instrucțiuni”, a spus Monica.

Femeia duce totul atât de departe și îi permite acestuia chiar și să se culce cu alte femei. Iar el este de acord cu totul.

„Eu sunt bărbatul și eu fac regulile în casă. Să te culci cu alte femei este un lux pe care majoritatea bărbaților și-ar dori să îl aibă. Cred că asta mă face un soț mai bun”, a spus el.

Dinamica relației lor funcționează pentru ei, dar apropiații privesc situația cu o sprânceană ridicată.

„Am avut prieteni din copilărie care mi-au spus cât se poate de direct că mi-am pierdut demnitatea de femeie”, a adăugat Monica.

Femeia care trăiește pentru a fi supusă soțului. Îi permite să aibă chiar și relații extraconjugale. Ce face zilnic pentru el
Foto: Profimedia

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: