Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Femeia cu 69 de copii. Este uimitor modul cum a atins acest record

Femeia cu 69 de copii. Este uimitor modul cum a atins acest record

GALERIE FOTO (2)

Greu de crezut, dar o femeie a adus 69 de copii pe lume. Este vorba despre o rusoaică, pe nume Valentina Vasiliev, care a născut de 27 de ori, în secolul al XVIII-lea. Cum a atins acest record?

Femeia cu 69 de copii. Este uimitor modul cum a atins acest record

Valentina Vasiliev, o țărancă din Rusia, a adus pe lume 69 de copii. Într-un secol în care medicina nu era atât de avansată, secolul XVIII, femeia a născut de 27 de ori. Iată cum a ajuns într-o astfel de situație:

Inițial, Valentina a născut șaisprezece perechi de gemeni, apoi șapte seturi de tripleți, iar mai apoi patru seturi de cvadrupluri. S-a întâmplat între anii 1725 și 1765, iar din cei 69 de copii, 67 ar fi supraviețuit. Valentina este considerată o mamă eroină, fapt pentru care a ajuns în Cartea Recordurilor.

FOTO // Femeia care a NĂSCUT 69 de copii! Recordul nu a fost niciodată egalat

Au existat voci care au spus că povestea femeii este una falsă, însă există date care o certifică. Cazul a fost raportat la Moscova, în 27 februarie 1782, după ce Mănăstirea Nikolsk a înregistrat fiecare naștere. Cei 69 de copii pe care i-a născut femeia sunt considerați un adevărat miracol, scrie www.guinnessworldrecords.com

Cine este și cum arată o femeie după ce a născut 69 de copii. Imaginea care

Soțul femeii, mai mulți copii decât ea. Cum este posibil?

Despre, Feodor Vassilyev, soțul Valentinei revista  „The Gentleman’s Magazine”, scrie că acesta a făcut copii cu diferite femei. Cu prima soție a făcut 69, iar cu a doua, 18. Astfel, el ajuns să fie tată a 84 de copii. „Într-o scrisoare oficiala pe care o avem acum în faţă, datată pe 13 august 1782, St Petersburg, O. S. Feodor Wassilief [sic], un țăran despre care se spune ca este încă în viata și se bucura de o sănătate perfectă, a avut:Cu prima soție:

4 x 4 = 16
7 x 3 = 21
16 x 2 = 32
–––-
27 de nașteri, 69 copii

Cu a doua soție:
6 x 2 = 12
2 x 3 = 6
–––
8 nașteri, 18 copii”, potrivit „The Gentleman’s Magazine”

”The Gentleman’s Magazine” a publicat prima știre despre femeia cu 69 de copii. „Deși pare ireală, merită încredere deplină, deoarece a fost transmisă de un negustor englez de la St. Petersburg rudelor sale din Anglia; el menționează, de asemenea, că țăranul va fi prezentat Reginei”, scriau reprezentanții revistei.

Cazul femeii din Rusia a ajuns și în atenția Academiei Franceză, care a realizat un studiu. A considerat povestea rusoaicei drept  „un caz de o fecunditate extraordinară”, și a fost relatat de M. Hermann în “Travaux Statistiques de la Russie”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: