Redactia.ro
Home » Monden » Femeia părăsită pentru Carmen de la Sălciua, prima reacție după anunțul logodnei: „Mi se pare o prefăcută”

Femeia părăsită pentru Carmen de la Sălciua, prima reacție după anunțul logodnei: „Mi se pare o prefăcută”

Carmen de la Sălciua

Bianca, femeia părăsită pentru Carmen de la Sălciua, a reacționat dur la anunțul logodnei vedetei cu fostul ei soț, Marian Corcheș, eveniment care a avut loc zilele trecute în Dubai.

Carmen de la Sălciua, desființată de fosta soție a logodnicului ei

Fosta soție a lui Marian Corcheș a desființat-o pe artistă. Bianca Emanuela Avram a recunoscut că gestul făcut de bărbatul care a înșelat-o cu Carmen a fost unul care a deranjat-o și a surprins-o.

Aceasta a declarat la o emisiune de la Antena Stars că nu are cum să le ureze „Casă de piatră” celor doi amorezi. Ba mai mult, crede că artista nu îl merită pe fostul ei soț.

„Cum să merite să fie fericită alături de el, din moment ce ea și-a construit fericirea pe nefericirea mea, nu îl merită, părerea mea este că nu îl merită. Pentru mine este așa, mi se pare o prefăcută, ea este în primul rând o prefăcută și o falsă care vrea să arate lumii că, vezi Doamne, este fericită”, a spus Bianca.

Bianca a mărturisit că nu vede niciun strop de fericire în privirea fostului ei soț și că toate ipostazele în care el și Carmen se afișează pe rețelele de socializare sunt, de fapt, false și forțate.

Carmen de la Sălciua, prezentă la divorțul iubitului ei

Marian Corcheș, logodnicul celebrei cântărețe, a divorțat oficial de soția lui, Bianca, la începutul anului. La procesul celor doi foști soți a fost prezentă și Carmen de la Sălciua, care se pare că i-ar fi aruncat câteva priviri tăioase Biancăi. Cei doi foști soț însă de trecut un hop, procesul de partaj.

Bianca recunoaște că nu îl va mai ierta niciodată pe Marian pentru ceea ce a făcut. Aceasta spune că și-a dat seama că partenerul ei de viață o înșală cu solista în momentul în care a observat un detaliu în una din fotografiile postate pe Instagram de către Carmen de la Sălciua, mai cu seamă portofelul soțului său, potrivit spynews.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: