Redactia.ro
Home » Știri » Femeile din viața lui Nicu Ceaușescu. Cu cine s-a iubit fiul liderului comunist

Femeile din viața lui Nicu Ceaușescu. Cu cine s-a iubit fiul liderului comunist

GALERIE FOTO (4) femeile din viața lui Nicu Ceaușescu

Nicu Ceaușescu a fost cel de-al treilea copil al soților Ceaușescu. Mezinul familiei a avut parte de toată atenția părinților și de un trai lipsit de griji. S-a bucurat de toate privilegiile vremii, iar femeile au stat la rând, în spatele lui. Haideți să trecem în revistă, așadar, care au fost femeile din viața lui Nicu Ceaușescu!

Nicu Ceaușescu, un bărbat curtat

Alintat ”Prințișorul” de către părinții lui, Nicu a avut parte, fără doar și poate, de un tratament aparte. S-a bucurat de tot ce i se cuvinea drept fiul unui lider comunist și nu a făcut rabat de la nicio plăcere materială.

Fiind răsfățatul mamei, nu i s-a impus nicio limită. O singură doleanță a avut, însă, Elena Ceaușescu în ceea ce-l privește pe mezinul său: s-o ia în căsătorie pe o fată pe care chiar ea o alesese.

Femeile din viața lui Nicu Ceaușescu

Până la cea care avea să-i devină soție, Nicu Ceaușescu s-a bucurat de atenția și iubirea multor femei. Una dintre ele a fost chiar Donca Mizil, sora lui Serghei Mizil. Aceasta a avut o relație pasională cu fiul liderului comunist timp de zece ani, însă n-a primit nicicând acordul soților Ceaușescu. Mai mult, la doar 16 ani, a fost luată forțat de pe stradă și dusă într-un spital pentru a face avort. Ea era însărcinată cu mezinul soților Ceaușescu.

femeile din viața lui Nicu Ceaușescu
Donca Mizil

Un alt nume celebru care i-a trecut prin pat lui Nicu Ceaușescu a fost Janina Matei. Celebra cântăreață a trăit o poveste de dragoste interzisă, care s-a sfârșit tot din cauza soților Ceaușescu. Imediat după despărțire, Janina a plecat în Italia și a pus punct carierei artistice.

Nadia Comăneci – una dintre iubirile ”Prințișorului”?

Multe guri rele spun că între cei doi ar fi fost, într-adevăr, o poveste de iubire. Însă, Nadia a negat întotdeauna că legătura lor ar fi fost cu iz amoros. Celebra gimnastă a susținut că cei doi ar fi fost, pur și simplu, amici.

Daniela Vlădescu, ultima femeie pe care Nicu Ceaușescu a iubit-o

soprana daniela vladescu
Soprana Daniela Vlădescu

Relația dintre ei a durat patru ani, iar fiul dictatorului spera să îmbătrânească alături de ea. Peste ani, soprana Daniela Vlădescu a vorbit despre ce a fost între ei: „A fost o poveste frumoasă. Cel puţin din partea mea, a fost una sinceră, pe tot parcursul celor patru ani cât a durat. Aceiaşi patru ani în care mi s-a interzis accesul la Televiziune, la toate teatrele de operă din ţară, unde colaborasem ani la rând. Dar eu chiar m-am indrăgostit!”.

Poliana Cristescu, soția impusă de Elena Ceaușescu

Văzând că alegerile amoroase ale fiului său nu „se calificau” la adevărata lui valoare, mama sa i-a ales soția. Poliana Cristescu a fost alegerea Elenei Ceaușescu, grație ambițiilor ei politice și a activității sale profesionale.

femeile din viața lui Nicu Ceaușescu
Poliana, soția aleasă de Elena Ceaușescu

Mariajul dintre cei doi a fost, însă, un fiasco total. Deși a durat un an și jumătate, cei doi nu și-au consumat niciodată căsătoria. Cei doi aveau să divorțeze în 1985, iar Poliana a rămas în grațiile fostei soacre. Nicu Ceaușescu a murit pe 25 septembrie 1996, la doar 45 de ani, răpus de ciroză.

Citește și Cum arată nepoata lui Nicolae Ceaușescu? Alexandra a studiat Design Interior

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini