Redactia.ro
Home » Sport » Fenerbahce îl vrea pe Răzvan Lucescu! Turcii spun că au început negocierile

Fenerbahce îl vrea pe Răzvan Lucescu! Turcii spun că au început negocierile

Fenerbahce îl vrea pe Răzvan Lucescu

Fenerbahce îl vrea pe Răzvan Lucescu! Presa din Turcia susține că s-au început deja negocierile, iar acum se așteaptă răspunsul antrenorului.

Jurnaliștii de la Hurriyet scriu că șefii de la Fenerbahce Istanbul fac tot ce le stă în putere pentru a-l aduce la echipă pe Răzvan Lucescu. Aceștia au avut în vedere mai multe nume, dar în final au decis să negocieze cu românul, care în acest moment pregătește echipa Al Hilal, din Arabia Saudită. Se pare că Lucescu este dispus să discute cu Fenerbahce, ceea ce le dă speranțe șefilor clubului. În cazul în care va accepta oferta, tehnicianul de 51 de ani ar putea lucra cu tatăl său, Mircea Lucescu care este dorit consultant tehnic. Ziariștii din Turcia scriu că Fenerbahce Istanbul așteaptă răspunsul cât mai curând. Deocamdată pe banca tehnică a turcilor este Ersun Yanal. În momentul întreruperii campionatului, cu opt etape înainte de final, Fenerbahce ocupa locul 7, cu 40 de puncte.

Fenerbahce îl vrea pe Răzvan Lucescu

În acest moment echipa antrenată de Răzvan Lucescu, Al Hilal este pe primul loc în clasament în Arabia Saudită. Fiul lui Mircea lucescu a primit titlul de antrenorul lunii februarie după performanţele echipei sale. A fost recompensat şi cu un cec în valoare de 50.000 de euro. Răzvan Lucescu a preluat-o pe Al Hilal în vara anului trecut. Atunci decizia sa a surprins pe toată lumea. A lăsat-o pe PAOK Salonic după ce a reușit eventul și a acceptat oferta șeicilor de la Al Hilal. A semnat un contract valabil pe două sezoane. 4 milioane de dolari primește antrenorul pe sezon. În momentul acela, Al Hilal i-a plătit și clauza de reziliere de 2 milioane de euro. Răzvan Lucescu este al 5-lea antrenor român din istoria saudiților. Aceștia au mai fost pregătiți de Ilie Balaci, Anghel Iordănescu, Cosmin Olăroiu şi Laurenţiu Reghecampf.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: