Redactia.ro
Home » Știri » Fenomen astrologic important pe 9 septembrie. Viaţa zodiilor va fi dată peste cap total

Fenomen astrologic important pe 9 septembrie. Viaţa zodiilor va fi dată peste cap total

marte retrograd

Urmează o perioadă grea și complicată pentru zodii, pentru că Marte va fi în mișcare retrogradă în Berbec. Ne va influența în foarte multe feluri acest fenomen, dar iată mai multe detalii despre ce se va întâmpla după ce Marte va fi retrograd în Berbec.

Ce se întâmplă pe 9 septembrie. Astrologii au făcut marele anunț

Cei născuți în Berbec sau cu ascendentul în această zodie, dar și Capricornii vor fi afectați de aceasă schimbare astrologică. Marte va fi în retrograd în zodia Berbec până pe data de 13 noiembrie.

Cum Marte este zodia vitalității și a energiei, puterea lui scade în această perioadă, astfel că toți ne vom simți mai lipsiți de energie. Din această cauză, vom fi mai agitați și mainerăbdători și nu este exclus să nu avem somn deloc.

Vom acumula multă energie negativă, iar cel mai bun sfat pe care îl oferă astrologii este să ne descărcăm de tot acest „material” care ne ține în spate. Este o perioadă a exceselor, iar niciunul nu este bun pentru sănătatea noastră fizică și mentală. Unii pot mânca în exces, alții pot face sport în exces. Niciuna dintre variante nu este de dorit.

La ce trebuie să fim atenți când Marte este retrograd

Când Marte este retrograd, avem tendința de a analiza mai mult lucrurile, iar din această cauză am putea deveni nefericiți, pentru că ne amintim ce a fi putut face în trecut, dar nu am reușit. Este și o perioadă de autoanaliză, iar unele zodii ar putea fi foarte critice cu ele.

Din cauza acestei stări de agitație, este posibil să aiba loc accidentări sau reacții implusive. De reținut este să aveți grijă când lucrați cu obiecte ascuțite sau cu foc, pentru că v-ați putea răni. Nu este exclus ca Marte retrograd să aducă și probleme de sănătate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: