Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop special: Marte în Pești din 13 mai 2020. Ce impact are fenomenul asupra tuturor zodiilor

Horoscop special: Marte în Pești din 13 mai 2020. Ce impact are fenomenul asupra tuturor zodiilor

Horoscop special: Marte în Pești

Horoscop special: din 13 mai 2020, apar schimbări pentru toate zodiile. Marte în Pești va aduce transformări și împlinirea dorințelor. Uite cum te va impacta fenomenul în funcție de zodia ta.

Marte în Pești vine cu vești foarte bune pentru zona de spiritualitate. Toate zodiile vor avea creativitate sporită și vor avea puterea de a-și îndeplini dorințele. Partea negativă a fenomenului este că această conjunctură întunecă rațiunea, deci chiar și cei mai ancorați nativi vor fi acum impulsionați de trăiri și simțuri.

Din 13 mai și până în 18 iunie 2020, Marte va rămâne în zodia Pești. Va aduce o stare de bine, de calm, confort și liniște. Aceste aspecte se vor remarca mai ales în viața de familie.

Este posibil ca, în primele zile de la mișcarea astrală să avem stări de confuzie, bulversare și tensiune. Vor rămâne valabile până când ne vom obișnui cu noul mers al vieții nostre.

Horoscop special: alte mișcări planetare care ne influențează în aceste zile

Să nu uităm că, în același timp, din ziua de 11 mai, Saturn și-a început mersul retrograd, ajungând în zodia Vărsător. Acest tranzit va aduce conflicte și probleme cu autoritatea, ce vor genera discuții și controverse. Zodiile vor primi lecții despre maturitate și asumare.

Din 12 mai 2020, zodiile au mai fost afectate de două mișcări semnificative ale planetelor. Mercur, planeta comunicării a intrat în zodia Gemeni, zodia sa de domiciliu. Asta va aduce o dorință de socializare puternică, dar și activități intelectuale sporite.

Planeta Venus, a iubirii și a banilor, intră tot în zodia Gemeni, însă în mers retrograd. Asta aduce o reevaluare a situației sentimentale, dar și a celei financiare.

Toate aceste mișcări culminează cu cea a intrării planetei Marte în Pești, aducând toleranță și schimbări în percepția noastră.

Cum ne afectază intrarea lui Marte în Pești, în funcție de zodie

Fiecare zodie va simți efectele acestui fenomen.

Horoscop special Berbec

Comunicarea și socializarea vor fi bine susținute. Vei avea mult de câștigat în urma relațiilor formate în luna mai. Este nevoie să faci o reevaluarea planurilor pentru a decide în ce direcție dorești să continui.

Horoscop special Taur

Este puternic impactat sectorul financiar. Vei analiza atent sursele de venit, vei observa unde se realizează cele mai mari pierderi și vei lua măsuri ca să economisești. De asemenea, e o perioadă în care te vei orienta spre cursuri de dezvoltare și vei încerca să schimbi anumite mentalități, principii sau credințe de viață.

Horoscop special Gemeni

Ești într-o perioadă în care îți vor veni idei sclipitoare, ce îți vor aduce mari realizări. Vei fi creativ și inspirat, iar oportunitățile nu vor întârzia să apară. În dragoste, vei primi semne despre partener, care îți vor confirma sau infirma dacă ai alături pe cine trebuie. Nu e o perioadă bună pentru cheltuieli și investiții.

Horoscop special Rac

Nativii zodiei Rac nu vor avea o perioadă grozavă. Pentru ei, Marte aduce doar frământări personale și gânduri copleșitoare. Nu se vor mai simți confortabil în relația de iubire și vor simți nevoia de schimbare, deși le va fi cumplit de greu. De asemenea, se cere atenție pe sectorul sănătății.

Horoscop special Leu

Mercur în Pești va aduce o mare nevoie de comunicare pentru Lei. Se vor simți bine în compania prietenilor și doar în acest context se vor relaxa. Din păcate, pe plan profesional, vor fi loviți de ghinioane și se vor simți tot mai frustrați. Pe plan amoros, trebuie să își analizeze bine sentimentele.

Horoscop special Fecioară

Este o perioadă delicată în dragoste, pentru că mulți nativi ai zodiei Fecioară vor lua decizii extreme. Este un moment oportun pentru schimbări în stilul de viață, pentru a proteja sănătatea și a reduce stresul. Vin momente din care Fecioarele au ce învăța.

Horoscop special Balanță

Pentru nativii din Balanță, această perioadă este una doar de tranzit, către cea care îi va marca cu adevărat. Deocamdată, nu se întrevăd mari schimbări, însă se văd anumite piedici și ghinione legate de cămin, locuință sau familie. Un eveniment anulat sau amânat, ori imposibilitatea de a cumpără/vinde sau amenaja o locuință.

Horoscop special Scorpion

Este o perioadă în care Scorpionii se vor uita mai mult spre interiorul său decât spre alții. Este o perioadă de instrospecție în care vor dori să petreacă mai mult timp cu gândurile lor, pentru a alege calea pe care să meargă în viitor. Se văd multe schimbări, în special în planul familiei.

Horoscop special Săgetător

Mari probleme în ceea ce privește situația financiară. Vor apărea blocaje care nu vor face decât să adâncească frustrările acestor nativi. Probabil că este momentul pentru schimbări în ceea ce privește locul de muncă, fie înlocuirea acestuia cu altul, fie modificarea atitudinilor de la serviciu.

Horoscop special Capricorn

Pentru Capricorni, e vizat tot sectorul profesional. Nativii vor simți nevoia unei reevaluări profunde, analizând sarcinile și responsabilitățile dar și relațiile din cadrul activității profesionale. Este o perioadă destul de proastă cu banii, așa că trebuie să ai mare grijă dacă vrei să faci mai schimbări.

Horoscop special Vărsător

Apar anumite frici, obsesii sau vicii care îți vor da mari bătăi de cap. Trebuie să înțelegi din ce cauze s-au născut acestea și care e motivul real al supărării tale. Ești afectat și de probleme pe plan sentimental, unde ești pus în fața unor decizii destul de grele.

Horoscop special Pești

Fiindcă tranzitul lui Marte are loc în zodia ta, a Peștilor, vei primi determinare, energie pentru a face orice îți propui. Vei simți nevoia de dezvoltare personală. Aceasta se poate dobândi prin lectură, sport, cursuri sau hobby-uri, pe care le vei tot încerca. Apelează la comunicare pentru a rezolva orice problemă. Îți recomandăm să citești și horoscopul complet al lunii mai.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini