Redactia.ro
Home » Știri » Fenomenal! Zeci de oameni au rămas fără vacanțe după ce au fost înșelați de o agenție de turism

Fenomenal! Zeci de oameni au rămas fără vacanțe după ce au fost înșelați de o agenție de turism

Fenomenal! Zeci de oameni au rămas fără vacanțe după ce au fost înșelați de o agenție de turism

Fenomenal! Zeci de oameni au rămas fără vacanțe după ce au fost înșelați de o agenție de turism. Zeci de persoane au rămas fără vacanțele plătiri în Dubai după ce au cumpărat biletele la o agenție din Drobeta Tunru-Severin, la recomandarea unor prieteni. Patroana agenției de turism a încasat 18.000 de euro.

Fenomenal! Zeci de oameni au rămas fără vacanțe după ce au fost înșelați de o agenție de turism

Conform Mediafax, 39 de persoane au fost înșelate de patroana unei agenții de turism din Drobeta Turnu Severin. Aceasta a încasat 18.000 de euro de la clienții cărora le promitea excursii în Dubai sau Turcia.

Șeful Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Mehedinți, a declarat că au fost identficate 39 de persoane vătămate, iar prejudiciul fiind de 18.000 de euro, din care a recuperat 12.000.

Nu toate biletele au fost scadente, fiind posbil să identificăm și alte persoane vătămate. Majoritatea excursiilor erau în Dubai, a spus acesta.

Au cumpărat biletele la recomandarea prietenilor

Se pare că victimele au cumpărat biletele la recomandarea unor cunoștințe de-ale lor.Aceștia plăteau, primeau facturi și chiar bilete de avion, iar când ajungeau să se îmbarce în avion, aflau că nu au rezervări.

Noi am avut 2.400 de euro pentru vacanță în Turcia, doi adulți și un copil. AM primit factura, vouchere de vacanță. Am mers la data stabilită la aeroport și când să ne urcăm în avion, ni s-a spus că nu suntem pe liste și nu avem rezervări făcute. Când am cerut explicații nu prea ni s-au dat”, a declarat una dintre victime.

Patroana agenției de turism din Drobeta Turnu Severin este acum cercetată penal.

Polițiștii au ridicat multe documente, agende de lucru, bilete de avion și facturi. Tânăra a fost reținută pentru 24 d eore, iar procurorul a dispus control judiciar pentru 60 de zile. În cauză s-a întocmit un dosar penal sub aspectul de desăvârșirii infracțiunii de înșelăciune și fals în înscrisuri sub semnătură privată, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinți.

Citeste si:Ianis Hagi vrea să plece de la Genk! Își caută altă echipă!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: