Redactia.ro
Home » Horoscop » Ferește-te de aceste zodii! Astrologii spun că au două fețe

Ferește-te de aceste zodii! Astrologii spun că au două fețe

Fii cu ochii în patru și ferește-te de aceste zodii! Astrologii au identificat cele două zodii din horoscop care sunt foarte periculoase. Dacă și tu te afli printre ele, ține cont de ce spun specialiștii. Mare grijă în relațiile pe care le ai cu ceilalți!

Ferește-te de aceste zodii! Astrologii spun că au două fețe

Prima zodie de care trebuie să te ferești este zodia Gemeni. Este al treilea semn zodiacal și este guvernată de Mercur, astrul comunicării, al negocierii și al călătoriilor. Acești nativi sunt norocoși în carieră și afaceri, mereu în mișcare și le place să își schimbe mereu mediul în care trăiesc.

Perioada acestei zodii este din 22 mai până pe 22 iunie și este urmată de zodia Rac. Cu toate că au multe părți bune, nativii Gemeni sunt considerați a fi falși ca persoane. Pot fi toxici, bârfitori și pot spune multe minciuni despre persoanele cu care interacționează, avertizează astrologii.

Cea de-a doua zodie de care trebuie să te ferești este Scorpionul. Este una dintre cele mai stranii și contradictorii zodii. Semnele caracteristice unui Scorpion sunt moartea și energia, sub semnul unei energii care le poate oferi puteri misterioase. Sunt extrem de greu de înțeles de celelalte zodii.

Zodia Scorpion începe de la 23 octombrie și se termină pe 20 noiembrie, perioadă în care se culeg ultimele recolte. Din acest motiv ar fi atât de sumbri și întunecați. Sunt extrem de ambițioși și sunt dispuși să facă orice pentru a ajunge unde și-au propus, spun astrologii. Ca urmare, dese sunt ocaziile în care au două fețe, în care manipulează și păcălesc pentru a ajunge unde și-au propus.

Cele 3 zodii din horoscopul chinezesc pentru care urmează o perioadă nebună

Pe de altă parte, horoscopul chinezesc anunță o perioadă tulbure pentru unii nativi. Iată despre cine este vorba!

ȘOBOLAN – Pe plan financiar îi așteaptă o perioadă cu multe pierderi, dar și cu mult stres. Schimbarea se pare că nu este de bun augur deoarece urmează o perioadă cu multe cheltuieli. Nativii din zodia Șobolan își fac planuri pentru viitorul apropiat și iau o decizie importantă.

DRAGON – Nativii născuți în zodia Dagon vor avea parte de mici pierderi pe plan financiar, iar sfârșitul zilei îi prinde alături de familie, prieteni sau cei iubiți.

ȘARPE – Pentru nativii acestei zodii, lucrurile sunt ușor la extremă. Pe plan sentimental vor avea parte de trăiri mult mai intense. Mare atenție la cei care sunt singuri deoarece au tendința de a căuta iubirea la parteneri nepotriviți. Din punct de vedere financiar, cei născuți în zodia Șarpe au parte de pierderi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: