Redactia.ro
Home » Monden » Fericire mare pentru Oana Zăvoranu. Vedeta a reușit să-l găsească pe Ozzy

Fericire mare pentru Oana Zăvoranu. Vedeta a reușit să-l găsească pe Ozzy

GALERIE FOTO (3) Fericire mare pentru Oana Zăvoranu

Fericire mare pentru Oana Zăvoranu. Bruneta alerta vineri seara autoritățile după ce, Ozzy, câinele său de compania a fost furat din grădina clinicii pe care o deține. Oana Zăvoranu a mers cu imaginile de pe camerele de supraveghere la poliție, iar astăzi și-a anunțat fanii că l-a găsit pe Ozzy.

Fericire mare pentru Oana Zăvoranu. Vedeta a reușit să-l găsească pe Ozzy

Fericire mare pentru Oana Zăvoranu. Bruneta poate respira liniștită acum. În cursul zilei de vineri, Oana Zăvoranu a lansat un apel disperat pe rețelele de socializare în care anunța că Ozzy, câinele său de companie a fost furat de trei indivizi. Actrița a declarat că Ozzy se afla în grădina clinicii pe care o deține, iar trei bărbați au intrat și l-au furat. Ulterior, acesta a urmărit camerele de supraveghere și a mers cu imaginile la poliție. Astăzi,vedeta a postat cu mândrie pe Instagram că micuțul Ozzy a ajuns acasă teafăr și nevătămat.

După ore întregi de căutări, Ozzy a ajuns acasă liniștit. Deși este extrem de obosită, Oana le-a mulțumit fanilor săi pentru sprijinul acordat, mai ales pentru faptul că fanii i-au oferit mai multe informații pentru a-l găsi pe cel mic. După anunțul făcut pe rețelele de socializare, Oana le-a promis internauților că le va povesti cum a reușit să dea de urmele cățelușului. „Dragii mei, după mai bine de 12 ore de căutări prin plaoie și frig, Ozzy a fost găsit. Promit mai târziu să vă arăt imagini de azi noapte și să vă povestesc tot. Mulțumim din inimă și eu și soțul meu, Alex, tuturor celor care toată ziua și noapteea ne-au dat mesaje și informatii utile în găsirea lui Ozzy.”, a scris vedeta pe InstaStory.

Ozzy a fost furat din curtea clinicii

Animalul de companie al Oanei Zăvoranei a fost furat chiar din curtea clinicii sale, pe 8 octombrie, în jurul orei 13.15. Extrem de speriată, vedeta s-a uitat pe camerele de supraveghere și a observat că micuțul nu a fugit singur din curte, ci a fost furat. ”Asta e nenorocitul care l-a furat pe Ozzy…așa arata un jeg și un boschetar de om pus să îmi facă rău. A trecut o oră. Eu sunt în drum spre Poliție. Urmează să vă pun și filmul de pe camerele de supraveghere.

Cine îl vede pe acest infractor și / sau pe cel din spate, rog să sune la numărul 0733.210.000. OFER RECOMPENSĂ MARE PENTRU CINE ÎL ADUCE. Sunteți foarte proști. Aveți la dispoziție o oră, cei care l-ați furat, să îl aduceți înapoi, dacă nu, începe jihadul pentru cățelul ăsta. Se vor întampla lucruri îngrozitoare. Sunt suficient de puternică, corectă, asumată, încât să ies în față. Sunteți niște viermi împuțiți. Eu știu că, de fapt, nu are nimeni nevoie de cățelul meu o zi, e doar un act mârșav de a încerca să-mi faceți rău. Dacă nu apare, vom face live chiar din fața secției de poliție”, a spus Oana Zăvoranu într-un live pe Instagram.

Bruneta este convinsă că cineva îi dorește răul pentru că patrupedul a fost lat în brațe de un bărbat, chiar din fața clinicii pe care o deține.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: