Redactia.ro
Home » Monden » Fetița lui Florin Dumitrescu a ajuns de urgență la spital. Ce a pățit micuța Ava

Fetița lui Florin Dumitrescu a ajuns de urgență la spital. Ce a pățit micuța Ava

GALERIE FOTO (2) Fetița lui Florin Dumitrescu a ajuns de urgență la spital. Ce a pățit micuța Ava

Fiica lui Florin Dumitrescu a ajuns de urgență la spital. Soția juratului de la ”Chefi la cuțite” a explicat totul pe rețelele de socializare. 

Fetița lui Florin Dumitrescu a ajuns de urgență la spital. Ce a pățit micuța Ava

Fetița lui Florin Dumitrescu a ajuns de urgență la spital. Cristina, soția juratului de la Chefi la cuțite, a postat pe pagina personală de Instagram o poză cu micuța chiar de la unitatea spitalicească, explicându-le fanilor și ce a pățit, de fapt, Ava.

Pentru că soția lui Florin Dumitrescu este foarte activă pe rețelele de socializare, fanii au observat că în ultimul timp aceasta nu a mai postat nimic în mediul online. Astfel, pentru a-i liniști pe internauți Cristina a postat o fotografie cu micuța sa, explicându-le fanilor că, de fapt, a fost nevoită să meargă de urgență la spital cu micuța Ava, fiica ei și a lui Florin Dumitrescu. Din fericire, nu este nimic grav! Fiica cea mare a lui Florin și a Cristinei Dumitrescu a căzut pe mână în curtea casei, astfel că a rupt-o, iar medicii i-au pus-o în ghips la spital.

„Nu am mai dat niciun semn pentru că… Ava a căzut în curte pe mână. Noroc că avem în spitale niște doctori foarte buni, care mai presus de meserie sunt oameni.”, a fost mesajul Cristinei Dumitrescu de pe Instagram, alături de o poză cu micuța Ava.

Florin Dumitrescu vrea să fie din nou tată

Florin Dumitrescu  are o familie frumoasă pe care a construit-o alături de soția lui, Cristina. Cei doi formează un cuplu de mai bine de zece ani și împreună au două fetițe, Ava și Mia. Cu toate acestea, juratul de la ”Chefi la cuțite” nu spune ”nu” în cazul în care în familia sa ar apărea și un al treilea copil, mărtursind chiar că și-ar dori un nou membru în casă. Așadar, pe vremea când Gina Pistol era încă însărcinată, juratul de la Chefi la cuțite i-a făcut un compliment blondinei și a spus atunci că i-ar plăcea ca soția lui să fie din nou gravidă.

„Mă uit la tine și îmi amintesc de nevastă-mea când era gravidă și parcă aș mai face un copil. Știi cum e, în pandemie ori divorțezi, ori mai faci copil. Eu aleg sa mai fac copii!”, a spus Florin Dumitrescu la Chefi la cuțite.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: