Redactia.ro
Home » Știri » Fetița supraviețuitoare a accidentului provocat de un polițist pe trecerea de pietoni din București a fost astăzi audiată. Avocatul familiei Barbu cere testul poligraf

Fetița supraviețuitoare a accidentului provocat de un polițist pe trecerea de pietoni din București a fost astăzi audiată. Avocatul familiei Barbu cere testul poligraf

Ziua de astăzi a reprezentat un moment dificil pentru ancheta desfășurată în cazul fetiței de doar 13 ani care și-a pierdut viața pe trecerea de pietoni. Marina, prietena care o însoțea pe Raisa în momentul producerii accidentului și cea care a scăpat cu viață, a răspuns astăzi întrebărilor avocatului familiei Barbu,

Fetița supraviețuitoare a accidentului provocat de un polițist pe trecerea de pietoni din București a fost astăzi audiată

Audierile în cazul fetiței de 13 ani care și-a pierdut viața pe trecerea de pietoni au continuat astăzi cu Marina, cealaltă victimă a accidentului. Micuța a fost aruncată pe asfalt în urma impactului, iar acum a povestit pentru prima oară ce s-a întâmplat în acea zi întunecată.

Cel care a discutat cu ea a fost avocatul familiei Barbu, Adrian Cuculis. Acesta a încercat să afle cât mai multe detalii despre accident, iar fetița a dezvăluit un detaliu care ar putea schimba întreaga situație. Deși i-a fost greu, a reușit să-și amintească cu exactitate cum a fost produs accidentul.

„Este clar că audierea urma să fie presărată cu multe lacrimi pentru că așa a și început. Am încercat să nu facem o audiere propriu-zisă, să facem totul foarte relaxat, doar că rememorarea acelor momente și vreau să vă spun că Marina își aduce aminte foarte clar ce s-a întâmplat acolo… Au fost câteva întrebări prin care ea a arătat, mie cel puțin, că ea știe totul absolut perfect, are un film în fața ochilor, știa exact cu ce era îmbrăcată Raisa, știa exact ce purta ea în ziua respectivă, știa și ce aveau în ghiozdan”, a spus Adrian Cuculis pentru Antena 3.

După ce polițistul care a provocat accidentul a declarat că avea girofarul pornit în acel moment, micuța a dezvăluit că acest lucru este fals și că ea și Raisa se așteptau ca el să oprească la trecerea de pietoni.

„Cert este că apare, cel puțin după părerea mea, prima minciună din declarația polițistului și sper să aibă în vedere lucrul acesta. Spunea că rula cu girofarul pornit, avem un martor deja și cel de-al doilea martor, respectiv pe Marina, care spune că a văzut mașina poliției, au apreciat că au suficient timp să treacă, și poate cel mai șocant este că Marina vine și spune astăzi că ”eu speram că va opri la trecerea de pietoni”. Asta a spus Marina. Și spunea foarte clar că a văzut că e o mașină de poliție din depărtare doar că nu avea nicio rampă pornită, deci apare prima minciună din declarația lui”, a mai precizat avocatul.

Avocatul familiei Barbu cere testul poligraf

Astfel, Adrian Cuculis dorește ca agentul de poliție care a produs accidentul să fie supus unui test poligraf. Astfel, se va dovedi dacă avea sau nu în acel moment girofarul pornit.

„Cred că e important să vă spun că joi inculpatul, respectiv polițistul Popescu, ar trebui să se prezinte la Brigada Rutieră să vedem dacă va fi de acord cu testul poligraf. Pentru că procurorul a stabilit această zi când i se va aduce la cunoștință că va fi supus acestui test”, a povestit avocatul Adrian Cuculis la Antena 3.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: