Redactia.ro
Home » Știri » Fetița supraviețuitoare a făcut primele declarații după accidentul produs de polițist: „A accelerat și mai tare”

Fetița supraviețuitoare a făcut primele declarații după accidentul produs de polițist: „A accelerat și mai tare”

Fetița supraviețuitoare a făcut primele declarații după accidentul produs de polițist

Fetița supraviețuitoare a făcut primele declarații după accidentul produs de polițist. În cursul zilei de joi a avut loc un accident cumplit în București. Un polițist a lovit cu mașina două copile pe trecerea de pietoni. Din păcate, una dintre ele a murit în urma impactului. Cealaltă copilă a fost transportată de urgență la spital, iar acum se află în afara oricărui pericol. Fetița a făcut primele declarații despre accident.

Fetița supraviețuitoare a făcut primele declarații după accidentul produs de polițist: „A accelerat și mai tare”

Un polițist din sectorul 1 al Capitalei a lovit mortal cu mașina două fetițe. Din păcate, una dintre ele, în vârstă de 11 ani a murit în urma impactului. Cea de-a doua victimă a fost dusă la spital, iar acum se află în afara oricărui pericol. Mama fetiței supraviețuitoare a făcut primele declarații după tragedia care i-a băgat fiica în spital. Femeia a spus că a vorbit cu minora și a întrebat-o cum s-a produs accidentul.

Conform fetiței, ea și prietena ei, Raisa, se aflau pe trecerea de pietoni când au văzut că mașina de Poliție se îndreaptă cu viteză spre ele. Fetițele au grăbit pasul, dar polițistul de la volanul autospecialei nu a frânat, ci le-a lovit accelerând mai tare. ”Ca orice mamă am întrebat-o în primul rând cum se simte și apoi cum s-a întâmplat. Și mi-a explicat copilul: <<Mami, ne-am asigurat de nu știu câte ori, stânga-dreapta. Nu venea nicio mașină. Am coborât pe trecerea de pietoni. Raisa se ținea de mine>>”, i-a povestit fetița mamei, potrivit Antena 3.

Mama minorei a mai declarat că cele două fetițe s-au apropiat de trecerea de pietoni, iar când au văzut mașina de Poliție au încercat să ajungă pe trotuar. Fata care a supraviețuit a aruncat-o pe cealaltă margine a drumului pe burtă, în timp ce de Raisa nu mai știa nimic. Femeia spus că fata ei i-a spus că mașina de poliție nu avea niciun fel de semnal, nici luminos, dar nici sonor. ”Se țineau una de cealaltă, de fapt. Au ajuns aproape de trecerea de pietoni și la un moment dat au văzut că venea acest individ cu o viteză destul de mare pentru zona respectivă și pentru faptul că se apropia de trecerea de pietoni. Copilele atunci au grăbit pasul ca să ajungă pe trotuar și l-au văzut cum a accelerat și mai tare. Pe fetița mea a lovit-o și a aruncat-o pe burtă pe trotuarul celălalt, iar de Raisa nu mai știa”, a mai spus mama fetei.”, a mai spus mama fetitei.

Premierul României i-a cerut ministrului de Interne o anchetă rapidă în acest caz

Premierul Nicolae Ciucă s-a declarat șocat de accidentul petrecut joi în București, în care două fetițe au fost lovite de o mașină de Poliție. După ce a aflat că una dintre fetițe a murit, premierul i-a cerut ministrului de Interne să se asigure că ancheta în acest caz va stabili rapid responsabilitarea în acest caz. „Am aflat cu tristețe despre tragicul accident rutier în care o fetiță și-a pierdut viața, astăzi, în București, după ce a fost lovită de o mașină a Poliției.

Sunt consternat de moartea violentă a copilei și transmit condoleanțe familiei îndoliate. I-am cerut ministrului de Interne să se asigure că ancheta privind stabilirea responsabilității se derulează rapid. Cei care reprezintă o autoritate publică, mai ales când poartă uniformă, sunt primii datori să protejeze cetățenii și să se asigure de respectarea legii”, spune premierul Nicolae Ciucă într-un mesaj postat pe contul de Facebook al Guvernului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: