Redactia.ro
Home » Monden » Fetița Zurli nu se mai abține și dă tot din casă. Ce spune despre plecarea din Gașca Zurli: ”Lumea nu este interesată”

Fetița Zurli nu se mai abține și dă tot din casă. Ce spune despre plecarea din Gașca Zurli: ”Lumea nu este interesată”

La scurt timp după ce a luat decizia de a părăsi „Gașca Zurli”, trupa care a bucurat inimile copiilor și părinților deopotrivă timp de 15 ani, Vero Căliman, cunoscută sub numele de scenă „Fetița Zurli”, a împărtășit cu fanii săi și cu publicul larg detalii emoționante despre experiența sa și motivele care au stat în spatele acestei decizii.

Vero Căliman, în vârstă de 36 de ani, a ales să își deschidă sufletul în fața prietenilor săi virtuali prin intermediul unei postări pe contul său de Instagram. Fără a menționa un nume exact, artista a adus în discuție unele dintre momentele dificile prin care a trecut pe parcursul celor 15 ani de activitate în „Gașca Zurli”. Este o dezvăluire curajoasă și sinceră, care scoate la lumină partea mai puțin strălucitoare a succesului pe scenă.

Fetița Zurli a rupt tăcerea

În timp ce capitolul „Gașca Zurli” se încheie pentru Vero Căliman, un nou început se profilează la orizont. Prin deschiderea sa sinceră, artista nu doar că și-a împărtășit experiența, dar a și creat un moment de conectare profundă cu fanii și prietenii săi virtuali. Mesajul său de încurajare și speranță rămâne un exemplu valoros pentru toți cei care trec prin momente de cumpănă, reamintindu-le că, indiferent de situație, nu sunt singuri.

„Mi s-a spus că lumea nu este interesată de Vero Căliman și m-a rănit profund. De ce? Pentru că, în adâncul meu, fetița s-a simțit întotdeauna nedorită și atunci, am trăit în frică. Dacă nu voi mai fi fetița care până la urmă și-a câștigat locul, cine voi fi eu? Faptul că ea a reușit să obțină atenție a fost, pentru o perioadă, o alinare și o amorțire, o dorință continuă de a rămâne și de a deveni din ce în ce mai iubită și a fost minunat. Acum, o iau de la capăt, dar cu o altă atitudine”, a spus fosta „Fetiță Zurli”.

„Nu nevoia de acceptare a celorlalți mă trage să demonstrez că merit să exist, ci dorința de a mă convinge pe mine. Ok, nu toată lumea este interesată sau are nevoie de mine. Am o familie și un grup de prieteni care mă iubesc până la lună și înapoi, iar eu nu știu cum să mă bucur de asta, pentru că nu știu cum să mă conving că merit. Știu că există mulți alții care trec prin asta.

Care, aparent, au tot. Dar care nu se au pe ei. Care pleacă în vacanțe exotice, dar nu pot fugi de gândurile de insuficiență. Care au succese profesionale răsunătoare, dar care ajung acasă la un cămin gol și rece, pentru că nu se pot opri din muncă cu gândul că își vor pierde identitatea. Ceva sigur e de făcut, încerc în fiecare zi să mă reeduc, să găsesc o cale spre o pace activă. Voi reuși! Da știu, mi s-a mai spus și că sunt prea profundă sau că gândesc prea mult”, a continuat ea.

Fanii și-au arătat susținerea

Reacția la postarea artistei a fost una de solidaritate și încurajare din partea fanilor și a comunității online. „Fetița Zurli” a primit un val impresionant de mesaje de susținere, demonstrând că, deși poate unele aspecte ale carierei sale au fost mai puțin plăcute, dragostea și aprecierea publicului rămân constante. Vero a subliniat în mesajul său că, în ciuda provocărilor, nu se simte o persoană singură sau abandonată, având alături mulți prieteni care o iubesc și o susțin.

„Vero ești minunată și iubită! Te îmbrățișez tare”, „Ce minunată poți fi cu tot ceea ce ești, faci și simți”, „După ce am fost la câteva spectacole, am fost interesată eu, adultul, să văd cine este Vero Caliman. Te urmăresc de aproape trei ani. Ești un suflet frumos! Fii puternică, fruntea sus și mergi mai departe”, au fost doar câteva dintre mesajele de susținere primite.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: