Redactia.ro
Home » Știri » Fetițele lui Florin Salam au început și ele școala. Ce imagini drăgălașe a publicat mama lor, Roxana Dobre

Fetițele lui Florin Salam au început și ele școala. Ce imagini drăgălașe a publicat mama lor, Roxana Dobre

GALERIE FOTO (4) Fetițele lui Florin Salam au început și ele școala. Ce imagini drăgălașe a publicat mama lor, Roxana Dobre

Părinții care au copii mai mici au mers cu ei astăzi la școală, așa cum e obiceiul. Și Roxana Dobre, soția lui Florin Salam, le-a dus pe cele două fetițe ale lor și a publicat în mediul online câteva fotografii cu ele din curtea școlii și cu spectacolul pe care l-au văzut acolo, în deschidere.

Fetițele lui Florin Salam au început și ele școala. Ce imagini drăgălașe a publicat mama lor, Roxana Dobre

Într-o dimineață senină, cu mult entuziasm, fetițele lui Florin Salam și ale Roxanei Dobre au ajuns la școală împreună cu mama lor. Zâmbitoare, îmbrăcate în uniformă, Rania și Maria au fost tare drăgălașe. Una dintre ele a avut în mână și o cutie de bomboane, cel mai probabil oferită în dar dascălului ei. Surorile s-au putut bucura în deschidere și de un spectacol cu dinozauri, împreună cu colegii și ceilalți elevi ai școlii.

Soția lui Florin Salam și mama fetițelor a publicat câteva poze la story pe Instagram, spre bucuria fanilor. Din câteva se observă, Florin Salam nu apare în fotografii.

Foto: Instagram / roxana_florin_stoian_official
Foto: Instagram / roxana_florin_stoian_official
Foto: Instagram / roxana_florin_stoian_official

Florin Salam și Roxana Dobre s-au cununat civil în 2021

Florin Salam și Roxana Dobre s-au cununat civil în 2021, iar ceremonia a fost sărbătorită cu o petrecere destul de restrânsă, alături de prietenii apropiați și familie. La starea civilă, Roxana a îmbărcat o rochie albă și mulată care i-a scos în evidență atuurile fizice: decolteul și talia de invidiat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: