Redactia.ro
Home » Știri » Fiica adoptivă a Dacianei și a lui Victor Ponta a început școala. Cum arată Maria Ponta în prima ei zi de elevă și cât plătesc părinții ei pentru școlarizare

Fiica adoptivă a Dacianei și a lui Victor Ponta a început școala. Cum arată Maria Ponta în prima ei zi de elevă și cât plătesc părinții ei pentru școlarizare

GALERIE FOTO (2)

Deja nu nmai este un secret faptul că Daciana Sârbu și Victor Ponta au adoptat o fetiță în urmă cu un an. Micuța Maria poartă numele de Ponta de asemenea și nu sesizează vreo diferență între ea și cei doi copii naturali ai cuplului. Maria este deja o fetiță mare, drept urmare în această toamnă a început școala. Părinții ei i-au fost alături și au imortalizat momentul pe care l-au publicat ulterior pe rețelele de socializare. Iată cum arată fiica adoptivă a Dacianei și a lui Victor Ponta.

Maria Ponta a început școala. Cât plătesc părinții ei pentru școlarizare

De mai bine de un an de zile, Maria este mezina familiei Ponta. Fetiță primește iubire necondiționată din partea părinților, dar și din partea fraților ei mai mari Irina și Andrei. Maria Ponta a început școala zilele trecute, iar cuplul Ponta a avut grijă ca fiica lor cea mică să aibă parte de una dintre cele mai bune instituții de învățământ din Capitală. Fiica adoptivă a cuplului urmează cursurile unei școli private care îi costă destul de mult, dar când vine vorba de copii, Victor Ponta nu se uită la bani. Micuța Maria urmează cursurile școlii Questfield, cotată drept una dintre cele mai bune școli private din București. Se pare că politicianul scoate lunar din buzunar pentru scolarizarea mezinei aproximativ 500 de euro, sumă la care se adaugă rechizite, masă, transport și cluburi speciale.

Cuplul Ponta a publicat și o fotografie din prima zi de școală a micuței Maria. Mezina familiei poartă uniforma școlii și stă în bancă alături de părinții ei. Se poate citi pe chipul lor fericirea și faptul că familia lor este una perfectă. Cu siguranță Maria va avea parte de cei mai buni profesori care să îi călăuzească pașii spre o educașie strălucită.

Ce dezvăluiri a făcut Daciana despre adopția Mariei

Daciana Sârbu a vorbit despre experința trăită în privința adopției. Soția lui Victor Ponta a spus că toată lumea a fost încântată de venirea Mariei în familia lor, în special cei doi copii ai cuplului. Daciana Ponta a dezvăluit că Maria poartă numele celor doi și că se bucură zilnic de prezența ei în familie. Cei doi soți nu fac diferențe între Irina și Andrei, copii lor naturali și Maria, fiica adoptată acum un an. Daciana a mai povestit că Irina și Andrei au fost cei mai încântați de venirea Mariei în familie.

Andrei şi Irina, copiii mai mari, au fost suporteri. Irina cel puţin a fost principalul suporter. Socrii, mama, familia nu ne-au spus nimic. Maria, acum, e Maria Ponta. n momentul în care am luat decizia împreună cu copiii, lucrurile au mers natural. Andrei a spus că e pregătit să îi dea camera lui. Irina a spus că vrea să fie fată și să nu-i dați camera mea. Ea și-a dorit mult o soră și era fericită. Nu știa ce o așteaptă exact, dar având suportul lor lucrurile au mers și mai ușor. E nevoie de multă iubire și multă atenție. Trebuie să fii bine, să ai în jur oameni care să te sprijine și poți să muți munții.

Dacă ai partener care îți dă curaj poți. Am luat decizia când eram toți.„, a spus Daciana. „Cele mai mari daruri din viața noastră sunt oamenii. În mod miraculos și neașteptat viața ne-a dăruit un suflet nou. Anul acesta în familia noastră a apărut Maria. Și bucuria de a fi mamă din nou, cu toate întrebările, temerile și încântările pe care le are orice familie în care mai vine un copil. Ne bucurăm din nou de inocența copilăriei și mai prelungim puțin binecuvantarea de a avea un copil mic alături de noi.”, a fost mesajul publicat de Daciana Ponta în urmă cu ceva timp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: