Redactia.ro
Home » Monden » Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică vrea să plece de acasă: „Ne vom muta împreună”

Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică vrea să plece de acasă: „Ne vom muta împreună”

Violeta Bănică vrea să se mute la New York.

Violeta Bănică, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr., a luat o decizie care marchează un nou capitol în viața sa. La vârsta de doar 9 ani, ea și fratele său vitreg, Radu Ștefan Bănică, au făcut un plan ambițios: să se mute împreună în New York. Acum, Violeta dezvăluie într-un interviu exclusiv pentru Playtech dorința sa de a pune în practică acest vis, semnificând nu doar o schimbare de domiciliu, ci și un pas înainte în consolidarea unei relații deosebite cu fratele său.

Relația dintre Violeta și Radu Ștefan depășește simpla legătură de sânge, având la bază o prietenie profundă și o înțelegere reciprocă. Violeta rememorează o promisiune făcută de fratele său la o vârstă fragedă, un pact care subliniază dorința lor de a-și uni destinele, chiar și pe un alt continent. „La 9 ani am făcut acest plan, să mergem în New York împreună, să ne mutăm acolo,” a mărturisit ea, adăugând că este curioasă dacă această promisiune se va materializa.

O legătură indestructibilă între frați

În ciuda faptului că sunt frați doar prin tată, Violeta și Radu și-au construit o conexiune puternică, care s-a menținut nealterată de-a lungul anilor. Această legătură specială este evidențiată de consiliile și suportul necondiționat oferit de Radu. Violeta apreciază sinceritatea și sprijinul fratelui său, aspecte care au consolidat încrederea și respectul mutual. „Fratele meu tot timpul a fost unul dintre cei mai buni prieteni ai mei,” subliniază Violeta, evidențiind importanța autenticității și integrității în relația lor.

Violeta este conștientă de responsabilitățile care vin odată cu statutul de persoană publică, moștenit de la părinții săi celebri. Ea își amintește sfaturile fratelui său, care au ghidat-o să mențină o postură demnă și o imagine publică respectabilă. Deși recunoaște presiunile asociate cu acest statut, Violeta subliniază că a reușit să-și păstreze identitatea și autenticitatea, fiind percepută de colegi și prieteni pur și simplu ca Violeta, nu doar ca fiica unor figuri publice.

Ce a transmis Violeta Bănică

„Dacă aș pleca în străinătate la studii nu aș putea fi însoțită, dar visul este să își țină Ștef promisiunea, că ne vom muta împreună. La 9 ani am făcut acest plan, să mergem în New York împreună, să ne mutăm acolo. Nu știu dacă se va ține de promisiune, dar vedem! Fratele meu tot timpul a fost unul dintre cei mai buni prieteni ai mei, mai ales pentru că nu mă minte. Nu suport minciuna și tot timpul mi-a zis să fiu la locul meu, dar să fiu eu. Tot timpul am învățat să fiu naturală. El mi-a zis să stau mereu dreaptă, să nu stau cocoșată și mereu mă gândesc la el. Înainte să fac ceva, mereu mă gândesc înainte, pentru că suntem persoane publice și contează imaginea, dar, în general, tot ce fac fac cu familia sau cu acordul lor sau pur și simplu în scop de voluntariat sau activism.La școală nu am fost niciodată privită altfel, pentru că am crescut cu majoritatea colegilor încă de la creșă, așa că m-au cunoscut pe mine, Violeta, nu fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică.”, a declarat Violeta Bănică, în exclusivitate pentru Playtech.

Decizia Violetei Bănică de a explora orizonturi noi, alături de fratele său vitreg, în New York, reflectă nu doar aspirațiile ei personale, ci și profunzimea relației lor. Planul de a locui împreună este mai mult decât o mutare fizică; este o manifestare a legăturii lor speciale și a dorinței de a-și împărtăși experiențele de viață, indiferent de distanță sau provocările pe care le pot întâlni.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: