Redactia.ro
Home » Monden » Fiica Antoniei, Maya, a primit Prima Comuniune la catolici. Cine a fost alături de ea

Fiica Antoniei, Maya, a primit Prima Comuniune la catolici. Cine a fost alături de ea

GALERIE FOTO (8) Fiica Antoniei, Maya, a primit Prima Comuniune la catolici.

Fiica Antoniei, Maya, a primit prima comuniune la catolici. Iubita lui Alex Velea a sărbătorit în acest weekend un moment important din viața ei de mămică. Mai exact, fiica sa, Maya, a avut Prima Comuniune, fiind de religie catolică. Antonia a împărtășit momentul emoționant cu fanii săi din mediul online.

Fiica Antoniei, Maya, a primit Prima Comuniune la catolici. Cine a fost alături de ea

Fiica Antoniei, Maya, a primit prima comuniune la catolici. Antonia este cea mai fericită mămică. În acest weekend fiica sa, Maya, a avut parte de un eveniment important. Tânăra a primit Prima Comuniune la catolici, iar mama și frățiorii ei vitregi au fost alături de ea. Iubita lui Alex Velea a postat câteva imagini din cadrul evenimentului. Acesta a avut loc într-un cadru restrâns, iar Maya a îmbrăcat straiele de sărbătoare, specific Sfintei Împărtășaniei, o rochie albă și o bentiță de flori pe cap. De asemenea, Antonia s-a asortat cu fiica sa, purtând o ținută complet albă, formată dintr-o bluză cu dantelă și pene la încheieturi, o fustă și o pereche de sandale cu talpă joasă. Imaginile postate de vedetă au strâns în doar câteva ore peste 96 de mii de aprecieri.

Dominic și Akim au fost și ei prezenți la marele eveniment, alături de sora lor mai mare, Maya. Comuniunea la catolici este una dintre tradițiile centrale ale bisericii catolice, fiind vorba despre un sacrament al inițierii copiilor. Tânăra este rodul iubirii dintre Antonia și Vincenzo Castellano. Cei doi s-au căsătorit în 2011 și au divorțat cu acte în 2020. În prezent, Antonia și-a construit o familie alături de Alex Velea, împreună cu care are doi băieți, Dominic și Akim.

Alex Velea, despre relația cu fiica Antoniei

De-a lungul anilor, Antonia s-a luptat să fie aproape de fiica sa, Maya, care locuiește alături de tatăl ei în Italia. În ultima perioadă, fata de 10 ani a continuat să vină în vizită la mama ei, iar multă lume s-a întrebat ce relație are Alex Velea cu fiica sa vitregă. Într-un interviu, artistul a povestit care este, de fapt, relația cu Maya. „Nu o văzusem de 6 luni, pentru că noi am plecat din Italia fix cu carantina. Abia așteptam să mergem să o vedem pe Maya. Băieții mereu vorbesc de ea. Nu există cazuri în care să nu amintească de sora lor. Toți abia așteptam să o vedem. Sunt fericit că avem genul ăsta de relație și că m-a acceptat în viața ei, iar lucrurile sunt exact așa cum trebuie să fie într-o familie. Am făcut față cu brio și sunt mulțumit de asta. De acum încolo o să mergem și noi, o să vină și ea aici. Gata, a terminat cu divorțul și au ajuns la un numitor comun”, a declarat artistul.

După șapte ani în care a luptat pentru Maya, Antonia a divorțat, de Vincenzo Castellano. În vârstă de 31 de ani, artista este una dintre cele mai frumoase femei din România, iar acum este liberă, din nou. Referitor la nunta cu Alex Velea, cei doi au declarat că pentru moment nu pot organiza un astfel de eveniment.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: