Redactia.ro
Home » Monden » Fiica cea mare a lui Bill Gates se căsătorește. Unde va avea loc marele eveniment

Fiica cea mare a lui Bill Gates se căsătorește. Unde va avea loc marele eveniment

GALERIE FOTO (5) Fiica cea mare a lui Bill Gates se căsătorește.

Fiica cea mare a lui Bill Gates se căsătorește. După ce în urmă cu câteva luni a anunțat că divorțează de soția sa, Bill Gates a primit o veste excelentă de la fiica sa cea mare. Jennifer se căsătorește cu iubitul ei. Unde va avea loc marele eveniment?

Fiica cea mare a lui Bill Gates se căsătorește. Unde va avea loc marele eveniment

Fiica cea mare a lui Bill Gates se căsătorește. Fondatorul Microsoft, Bill Gates se poate declara un bărbat împlinit atât pe plan profesional, cât și personal. Deși în urmă cu cinci luni anunța că divorțează de soția sa, în familia Gates va avea loc un eveniment important. Fiica sa cea mare, Jennifer Gates se va căsători cu iubitul eil, după o relație de cinci ani. În vârstă de 25 de ani, Jennifer a decis să facă pasul cel mare alături de Nayel.

Anul trecut, cei doi s-au logosit, iar de atunci au organizat momentul cel mare. Potrivit Obsevator , nunta va avea loc sâmbătă, 16 octombrie, la ferma de cai de 16 milioane de dolari primită cadou de Jennifer după absolvirea Universității. Astfel, fiica cea mare a lui Bill Gates își va uni destinele în North Salem, iar pregătirile sunt în toi. Cu toate astea, locuitorii orașului sunt cam deranjați de faptul că este prea multă agitație. Cu gândul că vor fi iertați, viitorii miri au trimis către fiecare vecin sticle scumpe de vin și cupoane la restaurante de lux.

Dacă Jennifer este fiica unuia dintre cei mai bogați oameni din lume, nici iubitul ei nu este mai prejos. Nayel este un jocheu olimpic, fiu al unor milionari originari din Egipt, care va primi drept moștenire suma de 10 milioane de dolari.

Bill Gates a divorțat de Melinda Gates

Bill și Melinda Gates au anunțat în urmă cu câteva luni că divorțează după 27 de ani de căsncie. Cu toate astea, cei doi vor continua să colaboreze în cadrul Fundației Bill și Melinda Gates. „După ce ne-am gândit multă vreme şi după ce am încercat totul pentru ca relaţia noastră să meargă mai departe, am decis să punem capăt mariajului. Nu credem că mai putem continua împreună ca un cuplu”, se arată într-o declaraţie comună, postată de cei doi pe conturile personale de Twitter.

Fostul cuplu a precizat că în cei 27 de ani au crescut împreună trei copii minunați și au reușit să contruiască o fundație care ajută oamenii din întreaga lume. „Împărtăşim încrederea în această misiune şi vom continua să lucrăm împreună în cadrul acestei fundaţii, dar nu credem că mai putem continua împreună ca un cuplu, în următoarea etapă a vieţii noastre. Solicităm respectarea intimităţii noastre şi a familiei noastre”, se arată în declaraţia comună a lui Bill şi Melindei Gates.

Melinda si Bill Gates

În prezent, Bill Gates se situează pe locul 4 al celor mai bogați români din lume, iar avea sa era estimată, la data de 3 mai 2021, la valoarea de 130,5 miliarde de dolari. De asemenea, Melinda Gates este considerată una dintre cele mai influenete femei din lume. Bill și fosta soție s-au cunoscut la un picnic organizat de compania unde lucrau și s-au plăcut imediat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: