Redactia.ro
Home » Știri » Melinda și Bill Gates au pus capăt căsniciei lor. Cei doi divorțează după 27 de ani de relație

Melinda și Bill Gates au pus capăt căsniciei lor. Cei doi divorțează după 27 de ani de relație

GALERIE FOTO (4) Melinda și Bill Gates au pus capăt căsniciei lor

Melinda și Bill Gates au pus capăt căsniciei lor. Miliardarul Bill Gates a anunțat că divorțează de soția sa, Melinda, după 27 de ani de căsătorie. Cei doi au luat decizia de comun acord, menționând că „nu mai pot crește împreună ca un cuplu”. Celebrul miliardar și Melinda au împreună trei copii minunați.

Melinda și Bill Gates au pus capăt căsniciei lor. Cei doi divorțează după 27 de ani de relație

Melinda și Bill Gates au pus capăt căsniciei lor. Cei doi soți au anunțat că vor divorța, după 27 de ani de căsătorie. Cu toate astea, Melinda și Bill Gates vor continua să colaboreze în cadrul Fundației Bill și Melinda Gates. Anunțul surprinzător a fost făcut de cei doi soți pe rețelele de socializare. „După ce ne-am gândit multă vreme şi după ce am încercat totul pentru ca relaţia noastră să meargă mai departe, am decis să punem capăt mariajului. Nu credem că mai putem continua împreună ca un cuplu”, se arată într-o declaraţie comună, postată de cei doi pe conturile personale de Twitter.

De asemenea, cei doi au mărturisit că în cei 27 de ani de căsnicie au crescut trei copii minunați și au reușit să construiască o fundație care ajută oamenii din întreaga lume. „Împărtăşim încrederea în această misiune şi vom continua să lucrăm împreună în cadrul acestei fundaţii, dar nu credem că mai putem continua împreună ca un cuplu, în următoarea etapă a vieţii noastre. Solicităm respectarea intimităţii noastre şi a familiei noastre”, se arată în declaraţia comună a lui Bill şi Melindei Gates.

Bill și Melinda au trei copii împreună,  Jennifer, în vârstă de 25 de ani, Rory, 22 de ani și Phoebe, 19 ani. Melinda este mai tânără decât celebrul miliardar cu 9 ani, iar cu toate că au foarte mulți bani, cei doi duc o viață modestă.

Cum a fost căsnicia cu Bill Gates?

În urmă cu doi ani, Melinda a povestit într-un interviu despre căsnicia sa. „Cred că râd pentru că tocmai am ajuns la un punct din viață în care Bill și cu mine putem să ne amuzăm amândoi de mai multe lucruri. Și, crede-mă, îmi amintesc câteva zile care au fost atât de incredibil de grele în căsnicia noastră, când te-ai gândit:„ Pot să fac asta (să fac căsnicia să meargă)?”, a explicat ea.

 

Melinda și-a adus aminte că s-a supărat pe soțul ei pentru că el prefera să citească o carte despre Winston Churchill în loc să o ajute să pregătească mașina pentru o plecare și să-și pregătească copiii. Aceasta declara că răbdarea a ajutat-o să rămână căsătorită cu un antreprenor de succes, ea fiind cea care l-a ajutat pe el să găsească un echilibru între viața profesională și cea privată. Ei bine, se pare că acest lucru nu mai este valabil în căsnicia lor, având în vedere că Melinda și Bill au decis să meargă pe drumuri separate după 27 de ani de căsătorie.

Melinda Gates a publicat o carte autobiografică în care le oferă cititorilor o scurtă privire asupra vieții sale personale, povestind cum l-a întâlnit pe bărbatul care avea să devină soțul ei. Melinda și-a amintit că dragostea pentru puzzle-uri a adus-o împreună cu viitorul soț și că i-a câștigat inima acestuia după ce l-a bătut la un joc de matematică. Melinda și Bill Gates s-au căsătorit în 1994, iar doi ani mai târziu a apărut pe lume primul lor copil, Jennifer.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: