Redactia.ro
Home » Știri » FOTO Cum arată casa de lux a lui Bill Gates. Locuința multimiliardarului costă o avere

FOTO Cum arată casa de lux a lui Bill Gates. Locuința multimiliardarului costă o avere

GALERIE FOTO (9) Bill Gates speră ca „lumea să revină complet la normal până la sfârșitul lui 2022” Citeşte întreaga ştire: Bill Gates speră ca „lumea să revină complet la normal până la sfârșitul lui 2022”

Bill Gates, al doilea cel mai bogat om din lume și fondatorul Microsoft, locuiește într-o casă caracterizată de lux și opulență, situată lângă San Diego, California. Iată cât costă complexul fabulos al multimiliardarului!

Cum arată casa de lux a lui Bill Gates. Locuința multimiliardarului costă o avere

Casa lui Bill Gates pe care o vom prezenta în rândurile următoare este de fapt o nouă locuință a acestuia, care a fost achiziționată la sfârșitul lunii martie, a anului trecut. Casa fondatorului Microsoft este precum un complex rezidențial de lux, situată în Del Mar, lângă San Diego. Are 600 de metri pătrați și este alcătuit din șase dormitoare și patru băi. Casa lui Bill Gates a bătut recordul pe piața imobiliară din localitatea de la malul Oceanului Pacific, informează AlistMagazine.

Multimiliardarul a plătit pentru achiziția noii sale locuințe, cu vedere la ocean, fabuloasa sumă de 43 de milioane de dolari. Casa a fost cumpărată de la o moștenitoare texană și a fost construită în anul 1999, de către arhitectul Ken Rochetti.

Proprietatea este una destul de largă. Așa cum puteți vedea în imagini, mai dispune de două case de oaspeți, un spa, un cinema, o piscină cu mozaic, un jacuzzi de zece persoane și un teren de tenis. Pe lângă cele menționate,  casa este compusă din materiale extrem de scumpe și calitative, precum: tâmplărie și grinzi din lemn de mahon, de brad sau de stejar, pardoseală din marmură de import. De altfel, în casa lui Bill Gates puteți sta liniștiți la terasă și asculta și privi valurile Oceanului Pacific.

Ce  proprietăți mai dețin soții Gates. Ce avere are Bill Gates

Anul trecut, averea lui Bill Gates era estimată la peste 113 miliarde de dolari, care îl plasa pe locul al doilea în ierarhia mondială. Înaintea sa se afla Jeff Bezos, fondatorul Amazon.

Bill Gates și soția sa Melinda, au casa lor principală în Medina, Washington, situată tot la malul oceanului. În Hobe Sound mai au o vilă, mai mică, în valoare de cinci milioane de dolari. Totodată, soții Gates mai dețin și două ferme. Una de cai, în Rancho, Sant Fe, California, pe care au cumpărat-o în 2014 pentru 18 milioane de dolari și, tot o fermă de cai, Wellington, Florida, cumpărată în 2013 pentru 8,7 milioane de dolari.

Bill Gates și soția sa, Melinda, au împreună trei copii: Jennifer, Rory şi Phoebe. Atunci când Jennifer a absolvit Universitatea Stanford în 2018, a primit de la părinți o fermă de cai în Westchester, dar și un apartament de 5 milioane de dolari în New York City.

15 curiozități despre Bill Gates

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: