Redactia.ro
Home » Știri » Când crede Bill Gates că lumea va reveni la normalitate. Multimiliardarul avertizează că virusul nu va fi eliminat complet

Când crede Bill Gates că lumea va reveni la normalitate. Multimiliardarul avertizează că virusul nu va fi eliminat complet

Bill Gates speră ca „lumea să revină complet la normal până la sfârșitul lui 2022” Citeşte întreaga ştire: Bill Gates speră ca „lumea să revină complet la normal până la sfârșitul lui 2022”

Tot mai mulți oameni își doresc să revină la normalitate. Multimiliardarul american, Bill Gates, este de părere că acest lucru s-ar putea întâmpla la sfârșitul anului 2022. Totodată, crede că virusul nu va dispărea complet.

Când crede Bill Gates că lumea va reveni la normalitate. Multimiliardarul avertizează că virusul nu va fi eliminat complet

Într-un interviu acordat, duminică, pentru Sky News, Bill Gates spune că până la sfârșitul anului 2022, omenirea ar putea reveni la normalitate, odată ce vaccinurile vor fi deveni o soluție anti-Covid, pentru mai multe persoane decât acum.

De asemenea, fondatorul Microsoft a spus că țări precum SUA și Marea Britanie, care au o rată de vaccinare mai ridicată, ar putea împărți din dozele de vaccin rămase și țărilor sărace. Bill Gates mai spune că virusul SARS-COV2 nu va dispărea definitiv, chiar dacă numărul de infectări vor mai scădea până la sfârșitul anului 2022.

„Există încă câteva întrebări cu privire la cât de mult se va folosi vaccinul Johnson & Johnson. Dacă este acceptat, ar fi foarte benefic, dar unele dintre ţările bogate, inclusiv SUA şi Marea Britanie, chiar în această vară vor ajunge la niveluri ridicate de vaccinare, iar asta va permite ca vaccinurile să ajungă în întreaga lume la sfârşitul anului 2021 şi până în 2022. Nu vom elimina această boală, dar vom putea să o reducem la un număr foarte mic de cazuri până la sfârşitul lui 2022”, a declarat Bill Gates.

De altfel, Bill Gates mai precizează că deși în țările bogate vaccinarea are loc pe o scară mai largă, această situație nu este corectă față de țările sărace. Astfel, pentru ca vaccinarea să fie eficientă și într-o zonă ca Africa, se vor suplimenta numărul de doze vaccin și aici, în următoarele trei sau patru luni.

”Faptul că acum vaccinăm tinerii de sub 30 de ani în Marea Britanie și SUA, dar cei de peste 60 de ani din Brazilia și Africa de Sud nu sunt cu toții vaccinați nu este corect, dar în termen de trei sau patru luni, vaccinurile vor ajunge la toate țările care se confruntă cu un val epidemic sever”, a mai spus Bill Gates.

Bill Gates avertizează că ar mai putea apărea și o altă pandemie

Bill Gates a mai punctat faptul că în următorii ani ar mai putea apăra și o altă pandemie. Asta din cauză că nu s-a investit suficient în combaterea apariției altor boli.

„Oamenii nu au investit suficient în acest risc, așa că sper să ținem cont de faptul că trebuie să investim și să fim pregătiți pentru următoarea pandemie”, a punctat Gates.

Bill Gates a devenit un personaj controversat în perioada pandemiei. Mulți oameni sceptici ai virusului, îl acuză că vrea să reducă din omenire și că vrea să implanteze cipuri. Bill Gates speră că teoria conspirației legată de coronavirus să dispară.

”Trebuie să demontăm această teorie. Sper să dispară cât mai repede. Cred că trebuie să spunem adevărul. Trebuie să le explicăm oamenilor care sunt valorile noastre, astfel încât toată lumea să înțeleagă de ce suntem implicați în acest proiect și de ce suntem dispuși să cheltuim miliarde de dolari pentru a accelera progresul unui vaccin”, spunea Bill Gates într-un alt interviu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: