Redactia.ro
Home » Monden » Fiica cea mică a lui Mihai Morar, operată de urgență. Ce a pățit micuța Roua: „Neputința de a face ceva pentru copilul tău bolnav este cel mai greu de dus” VIDEO

Fiica cea mică a lui Mihai Morar, operată de urgență. Ce a pățit micuța Roua: „Neputința de a face ceva pentru copilul tău bolnav este cel mai greu de dus” VIDEO

Fiica cea mică a lui Mihai Morar a fost operată de urgență. Iată ce a pățit micuța Roua!

Fiica cea mică a lui Mihai Morar, operată de urgență

Roua, fiica de doar 3 anișori a lui Mihai Morar a trecut prin clipe cumplite la finalul anului 2022. Micuța a suferit de pneumonie cu acumulare mare de lichid, motiv pentru care a ajuns de urgență pe masa de operații. Prezentatorul de radio a povestit în cadrul podcastului său cum a debutat problema medicală și cum au gestionat-o, pentru ca micuța lui să fie salvată la timp:

„Cu 4 zile mai devreme, vorbeam dacă să meargă sau să nu meargă la prima ei serbare de la grădiniță, iar acum diagnosticul era de pneumonie cu acumulare mare de lichid. Roua și mama ei sunt urcate în ambulanță, traversează tot orașul și ajung la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Marie Curie. Mi se părea că e prea mult pentru un copil, într-o singură zi.

Roua nu văzuse vreun salon de spital sau vreo cameră de gardă până la vârsta ei. Ambulanțele erau doar niște jucării din camera ei, în niciun caz o realitate, numai că realitatea era mai dură de atât. La Marie Curie am aflat ce o așteaptă pe Roua. Pneumonia era atât de agresivă încât medicii au hotărât să o opereze pentru a-i drena lichidul din plămâni”, a dezvăluit Mihai Morar, în cadrul podcastului său, Fain & Simplu cu Mihai Morar, de pe YouTube.

Mihai Morar, despre neputința de a o ajuta pe Roua

Îndrăgitul prezentator de radio a povestit experiența tragică prin care a trecut, mărturisind în cadrul podcastului său că s-a simțit neputincios să afle că viața fiicei lui stă în mâinile medicilor și că el nu poate face nimic pentru a o ajuta:

„Nu știu când v-ați simțit voi neputincioși ultima oară, dar neputința de a face ceva pentru copilul tău bolnav este, sigur, cel mai greu de dus dintre toate neputințele. Cred că de la moartea bunicilor mei n-am primit un mesaj mai dureros decât ăsta.

N-ar trebui să mai calculăm timpul în ore, în zile și nici măcar în ani. Ar trebui să-l calculăm în momentele în care ne-am făcut griji și în momentele în care ne facem griji degeaba, și, de cele mai multe ori, ne facem griji degeaba”,a mai spus Mihai Morar, despre ceea ce s-a întâmplat în urmă cu o lună.

 

 

Sursa foto: wowbiz.ro

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: