Redactia.ro
Home » Monden » Fiica Elenei Udrea nu și-a cunoscut bunica din partea tatălui. Motivul pentru care nu s-au întâlnit

Fiica Elenei Udrea nu și-a cunoscut bunica din partea tatălui. Motivul pentru care nu s-au întâlnit

GALERIE FOTO (3) Fiica Elenei Udrea nu și-a cunoscut bunica din partea tatălui.

Fiica Elenei Udrea nu și-a cunoscut bunica din partea tatălui. Elena Udrea și Adrian Alexandrov au împreună o fetiță de doi ani, care până acum nu a avut ocazia să-și cunoască bunica din partea tatălui său. În curând, bunica sa va ajunge în România și abia așteaptă să-și strângă în brațe nepoțica.

Fiica Elenei Udrea nu și-a cunoscut bunica din partea tatălui. Motivul pentru care nu s-au întâlnit

Fiica Elenei Udrea nu și-a cunoscut bunica din partea tatălui. Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, și Adrian Alexandrov au devenit părinți în 2018, când Eva Maria a venit pe lume, în Costa Rica. Iubitul Elenei Udrea a studiat la Londra, a fost model, iar în ultimii ani s-a reprofilat ca broker. La scurt timp după ce a devenit mamă, fosta politiciană a fost arestată în Costa Rica, iar în decembrie a fost eliberată. Elena s-a întors în România împreună cu familia sa. În tot acest timp, Adrian Alexandrov a fost alături de ea. De asemenea, și mama Elenei Udrea s-a ocupat de fiica acesteia în timp de blondina a fost arestată.

Cu toate astea, mama lui Adrian nu a cunoscut-o niciodată pe Eva Maria, nepoata sa. Mai mult, nici Elena nu și-a cunoscut soacra pentru că aceasta locuiește în Italia de foarte mulți ani.’Nu mă cunosc cu soacra mea. Așa au fost lucrurile, ea locuiește în Italia, eu doi ani am fost plecată. Când a venit ea în țară, eu nu eram aici. Acum când m-am întors, nu a apucat să vină. Deci, nu o cunosc. Doar ce am văzut-o pe telefon când vorbește cu Adrian. Cred că este o femeie minunată, pentru că a crescut foarte frumos un băiat. Este mamă de doi băieți, foarte reușiți amândoi. Aștept să ne cunoaștem.Mă întreb invers, cum o fi să fii soacra Elenei Udrea? Mă gândesc că nu este foarte ușor! Sunt sigură că va fi ok. Eu nu am avut niciodată soacră. Mama lui Dorin Cocoș (n.red. fostul soț al Elenei Udrea) era moartă când ne-am cunoscut, deci eu nu am avut ocazia să-mi cunosc o soacră. Sunt și eu curioasă cum e să fii noră’, a povestit Elena Udrea în emisiunea lui Denise Rifai. Ei bine, în această vară, Eva Maria își va cunoaște bunica din partea tatălui, iar întâlnirea va fi cu siguranță una emoționantă.

Fratele lui Adrian Alexandrov s-a logodit

În 2019, la botezul Evei Maria a fost prezent și fratele lui Adrian Alexandrov, iar mama acestora a lipsit motivat. Marinel s-a logodit cu iubita sa, făcându-și curaj să o ceară în căsătorie. Astfel, în curând, va avea loc un mare eveniment în familia Alexandrov.

Mama celor doi frați, Anișoara, lucrează în Italia și nu a putut veni în România din cauza pandemiei de coronavirus. Peste puțin timp, Elena și Eva Maria o vor cunoaște pe mama lui Adrian Alexandrov. ”Mama nu și-a văzut încă nepoțica și vă dați seama că abia așteaptă să o strângă în brațe! Nu am putut să ne vedem până acum din motive obiective, fie pandemia, care a lovit puternic Italia, fie nu puteam să mergem la drum lung cu fetița, că era prea mică. De văzut s-au văzut pe internet, am tot vorbit la telefon, dar nu e același lucru”, a declarat iubitul Elenei Udrea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: