Redactia.ro
Home » Știri » Fiica generalului Soleimani, mesaj dur pentru președintele american: „Trump, nebunule, să nu crezi că totul s-a terminat”

Fiica generalului Soleimani, mesaj dur pentru președintele american: „Trump, nebunule, să nu crezi că totul s-a terminat”

Fiica generalului Soleimani, mesaj dur pentru președintele american: „Trump, nebunule, să nu crezi că totul s-a terminat”

Fiica generalului Soleimani, mesaj dur pentru președintele american: „Trump, nebunule, să nu crezi că totul s-a terminat”. Uciderea generalului Qassem Soleimani, liderul forței Quds, a generat un adevărat război.

Fiica generalului Soleimani, mesaj dur pentru președintele american: „Trump, nebunule, să nu crezi că totul s-a terminat”

Potrivit Mediafax, mii de oameni au ieșit pe străzile din Teheran pentru a protesta față de acțiunile guvernului american și pentru a-l conduce pe ultimul drum pe Soleimani. Acesta era considerat a doua cea mai puternică figură în stat.

Fiica generalului, Zeinab Soleimani a ținut un discurs transmis de televiziunea de stat. ”Trump, nebunule, să nu crezi că totul s-a terminat odată cu martiriul tatălui meu”, a declarat fiica generalului ucis cu drona.

Vineri, forțele americane l-au ucis pe liderul Forței Quds, îîntr-un atac cu dronă, motiv pentru care moartea acestuia a generat un val de proteste și de amenințări din partea Teheranului.

Iranul a ridicat steagul roșu

Generalul Gholamali Abuhamzeh a declarat că Iranul îi va pedepsi pe americani oriunde s-ar afla la îndemâna Republicii Islamice și a ridicat perspectiva atacurilor asupra navelor din Golf.

„Strâmtoarea Hormuz este un punct vital pentru Occident şi un număr mare de distrugătoare americane şi nave de război trec pe acolo. Obiectivele americane vitale din regiune au fost identificate de Iran de acum mult timp. Aproximativ 35 de ţinte americane din regiune, precum şi Tel Avivul, sunt la îndemâna noastră”, a spus el.

Iranul a ridicat stragul roșu deasupra unei moschee care semnifică cel mai sfânt loc din Teheran.
Sâmbătă seară, o rachetă a căzut în interiorul zonei puternice fortificate a Bagdadului, în apropierea Ambasadei SUA.

Citeste si:Informații șocante în cazul Caracal. Ce scrie în certificatul de deces al Alexandrei Măceșanu

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini