Redactia.ro
Home » Sport » Fiica lui Anghel Iordănescu s-a căsătorit. Maria a fost nășită de Gigi Becali

Fiica lui Anghel Iordănescu s-a căsătorit. Maria a fost nășită de Gigi Becali

GALERIE FOTO (7) Fiica lui Anghel Iordănescu s-a căsătorit.

Fiica lui Anghel Iordănescu s-a căsătorit. Petrecere mare în familia Iordănescu. Fiica lui Anghel Iordănesc și-a pus pirostiile, iar părintele spiritul a fost nimeni altul decât Gigi Becali. Ceremonia a fost oficiată de primarul sectorului 1, Clotilde Armand.

Fiica lui Anghel Iordănescu s-a căsătorit. Maria a fost nășită de Gigi Becali

Fiica lui Anghel Iordănescu s-a căsătorit. Bucurie mare în familia lui Anghel Iordănescu! Fiica sa, Maria, s-a căsătorit cu iubitul ei. Sâmbătă, 11 septembrie, cei doi și-au unit destinele, iar alături de ei au fost familia și apropiații. Maria a fost cerută în căsătorie de logodnicul ei, la Barcelona, împărtășind cu fanii din mediul online momentul emoționant. Fratele Mariei a postat câteva imagini de la cununia surorii sale. ”Sora mea se căsătorește”, a scris Alex, pe Instagram, în dreptul fotografiilor.

Nașul celor doi este nimentul altul decât Gigi Becali, care a acceptat să le fie părinte spiritual, dar având o condiție pe care nu o poate încălca. Acesta i-a spus finei sale că nu vrea să participe la petrecere, având în vedere că el este o persoană extrem de credincioasă.

În ceea ce-l privește pe soțul Mariei, aceasta a preferat să fie discretă în legătură cu el și să nu ofere prea multe detalii.„Logodnicul meu este cel mai frumos suflet pe care l-am cunoscut. La acest aspect se mai adaugă şi o educaţie exemplară din toate punctele de vedere (aici mă refer la cei 7 ani de acasă, precum şi la şcolile cu renume din Europa pe care le-a absolvit). Un bărbat cu un bun simt ieşit din comun şi cu o inteligenţă sclipitoare. El este o persoană care face sport, în limita timpului disponibil, însă nu practică la nivel de performanţă.”, declara într-un interviu pentru Click.

Maria a moștenit pasiunea sportului de la tatăl său

Maria Iordănescu prezintă știrile la Focus Tv la Prima Oră. Era de așteptat ca tânăra să fie pasionată de sport, având în vedere că bărbații familiei, Anghel și Edi Iordănescu sunt specialiști în fotbal. „Emoțiile cele mai mari tata le avea la loviturile de la 11 m. Aceeași emoție, adevărat nu cu aceeași intensitate pe care o simțea tata, am trăit-o și eu. Am simțit bucurie că mi s-a oferit această șansă, dar și o emoție puternică pentru ce va urma. Pentru că știrile trebuie să câștige întotdeauna. Fiecare pas pe care îl voi face, cu siguranță, mă va ajuta să ajung mai aproape de public și să am, în final, sentimentul lucrului bine făcut. Eu am avut șansa să am un debut la pupitrul știrilor Look Sport Plus și să învăț de la cei mai buni. Oamenii de la Cluj m-au aruncat în joc, ca titular, preț de câteva luni, iar acum mă voi alătura echipei Prima TV de la București, fapt care mă obligă să fiu un coechipier bun, un coleg pe care ceilalți să se poată baza”, spunea Maria Iordănescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: