Redactia.ro
Home » Știri » Fiica lui Gheorghe Dincă, implicată într-un proces. Daniela a avut câștig de cauză

Fiica lui Gheorghe Dincă, implicată într-un proces. Daniela a avut câștig de cauză

GALERIE FOTO (2) Fiica lui Gheorghe Dincă, implicată într-un proces.

Fiica lui Gheorghe Dincă, implicată într-un proces. În urmă cu doi, Gheorghe Dincă era arestat după ce a fost acuzat de răpirea și uciderea Luizei Melencu și Alexandra Măceșanu. Unele dintre personajele cheie în acest caz a fost chiar fiica bărbatului, Daniela Dincă. Femeia a mai fost implicată într-un proces, în urma căruia a avut câștig de cauză. Trei bărbați au făcut acuzații dure la adresa ei.

Fiica lui Gheorghe Dincă, implicată într-un proces. Daniela a avut câștig de cauză

Fiica lui Gheorghe Dincă, implicată într-un proces. Cazul de la Caracal a șocat întreaga țară. Gheorghe Dincă a fost arestat, fiind acuzat de răpirea și uciderea celor două tinere, Luiza Melencu și Alexandru Măceșanu. Fetele nu au fost găsit nici în ziua de azi, iar părinții lor nu au nicio veste despre acestea. Unul dintre personajele cheie în acest caz a fost chiar fiica bărbatului, Daniela Dincă. Aceasta a fost implicată într-un proces, după ce trei bărbații i-au adus acuzații grave.

Daniela s-a confruntat cu un afacerist din Oradea și doi bărbați italieni, care au acuzat-o că ar fi implicată în traficul de persoane și cel de arme. Cu toate astea, fiica lui Dincă le-a demonstrat anchetatorilor că acuzațiile făcute la adresa ei sunt false și că nu este implicată în așa ceva. După ce bărbații au apărut în spațiul public cu tot felul de ipoteze șocante, Daniela a decis să-i dea în judecată. Gollo Vittorio Antonio, Vellar Francesco și omul de afacderi Cilian Nicolae Cristian au afirmat că fiica lui Dincă, administra un domeniu de vânătoare unde le oferea clienților fete.

După anchetă, autoritățile au descoperit că cei trei bărbați erau nemulțumiți de faptul că Daniela moștenise o companie puternică și o avere mare de la fostul ei iubit care murise în urmă cu cățiva ani. Daniela Dincă a căștigat procesul pe fond, chiar dacă ceruse despăgubiri în valoare dde 50.000 de euro, procurorii au decis ca aceasta să primească doar 5.000 de euro. Ulterior, bărbații au contestat decizia, iar procesul urmează să fie reluat în luna septembrie la Curtea de Apel Timișoara.

Cazul de la Caracal

În urmă cu doi ani, părinții Alexandrei Măceșanu își vedeau fiica pentru ultima dată, înainte ca aceasta să fie răpită, sechestrată, violată și mai probabil ucisă de Gheorghe Dincă. Tatăl Alexandrei nu s-a obișnuit cu dispariția fiicei sale și așteaptă ca aceasta să intre pe ușă într-o bună zi. „Păcat că statul nu face nimic! Mare păcat! Nu doresc la nimeni să treacă o secundă, un minut, prin ce trecem noi acum. La nimeni nu doresc. Le mulțumesc celor care au venit, celor care organizează mitingul și celor de acasă care ne susțin. Nu s-a schimbat nimic. Nimic nu s-a schimbat, nimic. Îmi pare rău că trăiesc în România. Dumnezeu să-i pedepsească. Acești doi ani au fost foarte grei. Sufletul meu îmi spune că a fost traficată. Ce spun ei că e moartă, asta nu s-a dovedit.”, a povestit tatăl Alexandrei.

În luna aprilie, 2019, Luiza Melencu dispărea după ce a mers în Caracal pentru a scoate bani de la bancomat. De atunci, familia sa nu a mai auzit nimic de ea. Dispariția celor două tinere a șocat întreaga țară, iar Gheorghe Dincă este suspectul principal.

Luiza si Alexandra
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: